Viikonlopun kyselymaraton

Slow weekend. Hektisestä opiskelija-/työntekijä/osa-aikayrittäjäelämästä huolimatta saan viettää täysin vapaan viikonlopun. Tällaisia ei usein osu kohdille, nautin täysin rinnoin tekemättömyydestä kun siihen kerrankin on mahdollisuus!
Pannullinen kahvia ja tietokone lähietäisyydellä aloin perkaamaan sähköpostiani. En ole hetkeen täyttänyt markkinatutkimuskyselyitä, ainoastaan jättänyt ne huomiotta ja tänään päätin tsekata kunkin tilannetta sen mukaan kun niitä mailin inboksista tuli vastaan. Aika monen kohdalla on vielä matkaa kotiutuksiin mutta Tolunasta sain 5€ Paypalsiirron käsittelyyn. Tolunaan pääset tästä. Huomattavasti miellyttävämpi yllätys oli YouGovin pistepotti joka oli noussut varsin lähelle Superlahjakortin tilausrajaa. Hallintapaneelin mukaan avoimia kyselyitä ei ollut tarjolla, mutta kun klikkailin sähköpostiin tulleita kyselykutsuja sain sitä kautta juuri tarvittavan määrän pikkukyselyitä tehtyä sillä seurauksella että 30€ Superlahjakortti lähti taas tilaukseen! Hyvä tapa viettää hidasta ja kahvintäyteistä aamupäivää 🙂

Lahjakorttia varten saa kerättyä pisteitä nopeammin kun suosittelee YouGovia muillekin. Liityttyään voi omien kyselypalkintojen lisäksi saada lisäpisteitä suosittelemalla paneelia kavereilleen. Liity siis mukaan tästä!

Ajatuksissa on syksyn aikana ottaa muutama lahjakortti samaan yritykseen niin että mahdollistuisi jonkin isomman hankinnan osto joko täysin ilmaiseksi tai ainakin hyvin, hyvin edullisesti. Talvioloihin sopiva lenkki-/urheilutakki olisi ainakin tarpeellinen hankinta.. Kyselyiden täyttäminen on välillä tosi puuduttavaa hommaa mutta tässä kohtaa saa aina motivaatioboostin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *