Vielä hetki jännitystä

En käynyt eilen pankissa. Lähdin ystävän kanssa minireissulle, otettiin lapset mukaan ja nautittiin erittäin kesäisestä päivästä eläintarhassa. Onnistunut reissu, vaati vain suhteellisen vähän rahankäyttöä ja aikaa kului matkoineen koko päivä. Kävimme Ähtärin eläinpuistossa, suosittelen. Eväät mukaan, sisäänpääsy yli 3-vuotiailta 16€. Ei vaadi rahankäyttöä puiston sisällä jos ylikalliit kahvilapalvelut eivät houkuta (termarikahvit kunniaan!).

Siirsin pankkiajan torstaille koska vaakakupissa painoi enemmän ”lomamainen” vapaanpäivän vietto kuin koko päivän odotus iltapäivän pankkiajan vuoksi. Palaan asiaan sitten huomenna kun työpäivän jälkeen olen käynyt pankissa.

3 ajatusta aiheesta “Vielä hetki jännitystä”

  1. Suosittelen myös Ähtärin Eläinpuistoa! Meilläkin oli eväät ja matkan varrelta löytyi myös kaasugrillejä, joissa paistettiin omat makkarat! Kahvilasta ostettiin kahvit (ihan ok hintaiset) ja kesän ekat pallojäätelöt (hinta keskivertoa mutta isot pallot!). Mukava ja edullinen reissu verrattuna muihin kesäpaikkoihin! 🙂 Kiitos myös blogistasi, luen tätä ahkerasti!

  2. Minä myös olen käynyt Ähtärissä kesät ja talvet. Joulupäivänä on muuten ilmainen sisäänpääsy.

  3. Onhan tuo kiva paikka. Itsekin aivan muksusta lähtien siellä käynyt, silloin siellä oli joku Mini-Suomikin minieduskuntineen. Aika vänkä paikka.
    Ainoa sellainen harmitus tulee kyllä karhujen aitauksessa, ne on siinä näytillä hienosti mutta vähän sellainen delfinaariofiilis siinä tulee enkä itse halunnut katsella kun karhut tekee temppuja ja ihmiset hurraa. Itse alueen kiertäminen on mukavaa kun ei ole kiire mihinkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *