Velkaisen vappu

Velkaisen vappu, selvänä mutta kotona (ei töissä, saavutus sinänsä).

Nettiä penkoessa olen huomannut että ylivelkaantumisen kanssa painii valtavasti kanssaeläjiä. Syitä on lukemattomia; edustettuina ovat niin pikavippeilijät, kulutushysteerikot, lainantakaajat, työttömyyden tai sairauden kohtaamat ihmiset ja monet muut. Tai tämähän nyt on itsestäänselvyys, tarkoitan että todella moni purkaa omaa oloaan ja tarinaansa kirjoittamalla asiainhoidostaan.

Talousuutisista olemme tottuneet kuulemaan kvartaalitaloudesta ja yritysten ensimmäisten ja toisten neljännesten tuloskatsauksista jne.
Miten olisi velkaisten vuosikolmanneskatsaus? Kun enää on vuodesta kaksi kolmannesta jäljellä, mikä olisi realistinen tulosennuste tästä ajanmääreestä?

No joo, näin vappuaattona selvästä päästä on vaikea keksiä mitään sopivan kepeää kirjoitettavaa, kirjoitetaan siis niin että menee yli hilseen ja lujaa heh..

Syvin ajatus tälle nonsenselle on se, että vuodesta on ihan oikeasti yksi kolmasosa jo kulunut. Kohdallani olen käyttänyt sen jopa suhteellisen hyvin mitä tulee velkoihin. Ajatuksen tasolla jotakin konkreettista kai on muuttunut koska asiani kohtaan ja hoidan jotenkin rehellisemmin kuin aikaisemmin. Toivottavasti saan pidettyä tämän vireen yllä, vaikka itse lainojen lyhentäminen ontuisikin hetkellisesti. Samaa toivon tietysti kaikille muillekin taloustrapetsitaiteilijoille!

Vesiselvää vappua ja niin edelleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *