Velka numeroina – maaliskuu

Viime kuussa Visa lähti tuonelaan. Potentiaalisena kurkki mahdollisuus että siihen joudun turvautumaan, ja näin kävikin. Tässä kuussa ei tuo nolla ole kuitenkaan muuttunut miksikään sillä kortilla olleen saldon maksoin pois. Tässä kuussa teen niin päin että käytän säästötilin varoja, onpa niitä hätävaraston nimellä kerran kerätty ja nyt on se hätä tulossa, ehkä. Loppukuusta olen viisaampi.

Lisäsin taulukkoon alimmat kohdat, muutoksen viime kuusta sekä muutoksen listausten alusta lähtien. Muutaman viikon kuluttua tulee vuosi siitä kun olen ahertanut tämän blogin ja velkaprojektin kimpussa. Siksi on hyvä nähdä yhdellä silmäyksellä miten suuri muutos vuodessa onkaan tapahtunut.

Vältän kiusausta lähteä tekemään selontekoa vielä, jätetään se huvi huhtikuulle!

Prosenttihaaste on lähtenyt liikkeelle! Juhlistan sitä omalla väkkyräkaaviolla vielä tämän viikon aikana. Uuden tuhatluvun saavuttaminenkin tapahtui taas. Seuraavan lyhennyksen jälkeen velkaa on jäljellä kolmasosa siitä mitä se oli projektin alussa, aika hurja fiilis!!

Huomenna postaan säästötilanteen.

5 ajatusta aiheesta “Velka numeroina – maaliskuu”

  1. Aika mahtavia summia olet pystynyt lyhentämään projektisi aikana! Moni muu täällä blogaava saisi ottaa esimerkistäsi voimaa voittaakseen oman velkataakkansa. Vuosi blogaamista ja vuosi projektia, se osoittaa sitoutumisesi asteen ja kykysi pitkäjänteiseen työskentelyyn. Hienoa kaikin puolin!

  2. Oho…En osaa muuta sanoa kuin että KIITOS!
    Tuossa tuli sellaisia tärkeitä asioita joita ensi kuussa "vuositilastojen" vuoksi ajattelinkin käydä läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *