VelatOnta sähköpostia

Jokaisen itseään kunnioittavan bloggarin tapaan (nojoo) mainostan nyt räikeästi itseäni. Sivupalkkiin on ilmestynyt laatikko tuonne muiden tilausnappularahapurkkien alle. Kirjoittamalla laatikkoon sähköpostiosoitteesi saat jatkossa päivitykset mailina. Sähköpostiviestit näyttävät ainakin Gmailissa tältä:

Kuva suuremmaksi, klik!

Päivitykset eivät tule aivan reaaliajassa, tähän asti itse itselleni tilaama posti on tullut samana päivänä mutta myöhään illalla. Jos olisi siis niin että samana päivänä julkaisen monta juttua ne taitavat tulla yhtenä viestinä illalla (tai no en ihan varma ole tästä). Muutin sähköpostien toimitusta niin että ne tulevat iltapäivällä silloin kun uutta sisältöä on blogiin tullut. Tilaus koskee ainoastaan päivityksiä, kyseessä ei ole uutiskirjetyylinen juttu eikä se siis saa postitulvaa aikaan postausten lisäksi. Lukijakirje on asia erikseen ja jos se ottaa muodostuakseen, ilmoitan siitä sitten omana juttunaan.

Viestistä pääsee blogin puolelle näppärästi otsikon linkin kautta. Jos vaikka haluat jättää kommentin, vink vink 🙂 Ja tietysti katsoa muiden blogien tilanteen blogrollista.

Muista myös Blogilistan ja Bloglovinin tilausnamiskat sivupalkissa! VelatOn löytyy myös Facebookista mutta sinne tulee lähinnä vain velkapäivitykset. Toki saa tulla tykkäämään ja jakamaan ”kokemusasiantuntijan” höpötyksiä omille kavereilleen.

Sivuun on tulossa muutoksia eikä nykyinen päivitysten tilaussysteemikään ole välttämättä se lopullinen versio mutta ainakin toistaiseksi hyvä vaihtoehto.

LISÄYSTÄ: Jos olet liittynyt lukijaksi Bloglovinin kautta, olet todennäköisimmin tilannut blogin alkuperäisestä osoitteesta (velivelkainen.blogspot.fi). Ennemmin tai myöhemmin tämä tulee olemaan toimimaton osoite eivätkä päivitykset enää kulje sen kautta. Suosittelen poistamaan sen tilauksen ja tilaamaan uudestaan, nyt blogin osoitteeksi on sinnekin vaihdettu www.velaton.com ja samalla tuo sivupalkin nappi on uudistettu että uudet tilaukset tulevat oikein. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *