Valmennuksella kohti velattomuutta

Olen ollut viime päivät suhteellisen fiiliksissä. Olen kirjoittanut tätä blogia ajallisesti suhteellisen pitkään vaikka päivitystahti onkin ollut viime aikoina verkkaisempi eikä niin yksityiskohtiin menevä (sitäkin pitäisi olla tulossa vielä, tiedoksi heille jotka tykkäävät kun asioita kaivellaan hammastikulla). Aihepiirinä talous on kuitenkin aina läsnä meidän jokaisen elämässä, eri aikoina korostuu erilaiset tarpeet ja toiveet.

Tämä blogi on VelatOn – velat on mutta tavoitteena olla velaton. Moni joka tänne hakeutuu, tekee sen juuri sen vuoksi että etsivät kenties toisia jotka ovat samassa tilanteessa, neuvoja, apua, ymmärrystä, tukea. Ja vaikka vielä mitä muuta. Kirjoittamalla ajatuksia ja kokemuksia olen saanut kohdistettua ponnisteluni ja ohjattua energiani kohti päämäärää joka matkan alkutaipaleella oli hyvin vaikeasti tavoitettavan tuntuinen. Yksi hieno aspekti kaikessa tässä on ollut välillä hyvinkin konkreettisen tuntuinen fiilis yhteisöllisyydestä. On muitakin joilla on sama päämäärä, samat tavoitteet ja toiveet. Se on auttanut monessa vaikeassa kohdassa. Tämä alustus toimikoon aasinsiltana itse postauksen aiheeseen.

Olen saanut kunnian olla mukana ottamassa osaa verkkovalmennukseen jonka tavoite on loistava: Vähennä velkaasi 15% kolmessa kuukaudessa. Ja jos virtaa riittää niin miksei enemmänkin.

Lue lisää verkkovalmennuksestaNina Nordlund on Lapset ja raha -blogin kirjoittaja ja varallisuusvalmentaja (ja kaikkea muutakin!). Hänen järjestämä verkkovalmennus ”Eroon veloista!” alkaa 3.4.2017. Valmennus antaa avaimet oman talouden hallintaan saattamiseksi konkreettisella ja ajatuksen tasolla. Molempia nimittäin tarvitaan!

Osallistumalla verkkovalmennukseen
 • Saat viikoittain käytännönläheiset tehtävät, joiden avulla maksat velkojasi pois nopeutetussa tahdissa
 • Saat henkilökohtaisen valmentajan kurssin ajaksi, jolta voit kysyä neuvoja, jos tilanne tuntuu vaikealta – et jää yksin velkojesi kanssa
 • Saat valmentajalta henkilökohtaista palautetta omaan tilanteeseen joidenkin tehtävien kautta
 • Saat tsemppiyhteisön, joka tulee sinua tielläsi kohti velattomuutta (salainen FB-ryhmä VAIN tämän kurssin opiskelijoille, jos haluaa)
 • Voit osallistua valmennukseen halutessasi ANONYYMISTI
 • Saat käytännön esimerkkejä mistä ylimääräistä rahaa voit hankkia lisälyhennyksiin
 • Opit miten sinusta tulee velaton odotettua nopeammin
 • Saat heittää hyvästit loputtomalta tuntuvalle lasku- tai velkavuorelle
 • Saavuttaessasi tasapainoisen taloudellisen tilanteet, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa
 • Haluat jälleen suunnitella tulevaisuutta ja saavuttaa niitä asioita, joita oikeasti haluat
 • Saat kurssin lopuksi e-kirjan, jotta voit palata kurssimateriaalissa käsiteltyihin asioihin.

Kurssin sisältä löydät myös omia ajatuksiani ja vinkkejä aihepiiristä teemoittain. On upeaa ja hienoa yrittää kiteyttää omia kokemuksia sellaiseen helposti pureskeltavaan muotoon joka on helppo omaksua ja ottaa käytäntöön.

VelatOn-blogin lukijat saavat 10% alennuksen verkkovalmennuksen hinnasta koodilla VELATON2017.

Porukassa on voimaa. Lue lisää ja liity mukaan tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *