Välipäivä- ja tammialennusmyynnit

Ajankohtainen aihe näin joulun jälkeen ja vuodenvaihteen molemmin puolin: Alennusmyynnit. Fiksulle loistokeino tehdä loistavia kauppoja, vähemmän fiksulle loistokeino ostaa suuret määrät asioita joita ei tarvitse.

Vuosi sittenkin aihe oli blogissa esillä, linkki tässä.

Kuva Vlado

Menepä tässä näinä päivinä kaupoille. Löydät toinen toistaan isompia ja houkuttelevampia bannereita ja mainoksia alennusmyynneistä. Pikaiseksi tarkoitettu käynti ostoskeskuksen yhdessä liikkeessä voi helposti muuttua labyrintiksi jossa lähtö- ja päätepisteenä on koti mutta koukkauksia tehdään kymmenen liikkeen kautta.

Paras keino välttää alennusmyynteihin törsääminen on olla menemättä alennusmyynteihin. Hyvin yksinkertaista. Tarvitsee vain olla kiertelemättä kauppoja. Jos tietää mitä haluaa, sekin on kovin helppoa. Menee liikkeeseen, ostaa sen mitä haluaa ja lähtee pois.

Itse tarvitsen työkalupakin. Sellaista ei ole aiemmin ollut. Edellisessä kodissa oli tilava monihyllyinen kaappi erilaisia työkaluja ja rompetta varten. Nykyisessä kodissa vastaavaa kaappitilaa ei ole. Siispä tarvitsen työkalupakin johon saan hyvin kompaktiin ja helposti kuljetettavaan tilaan nikkarointivälineet.

Sain joululahjaksi muutaman kympin rahaa ja tuon rahan aion käyttää työkalupakkiin ja mahdollisesti sen täytteeksi ostan jotakin. Menen liikkeeseen jossa näistä löytyy valikoimaa ja mikäli siellä on alennusmyynti, hyödynnän sen. Muuta en osta koska en tarvitse. Tämä on järkevin tapa hyödyntää alennusmyynnit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *