Uusia lainatarjouksia

Sain tänään kaksi uutta tarjousta. Edellisessä viestissä kerroin kuinka sain lainatarjouksen tuon etua.fi -palvelun kautta. Samana päivänä tein toisenkin hakemuksen lainanvälittäjän kautta  (Freedom Rahoitus ).  Sieltä tuli seuraavana päivänä puhelinsoitto, kyselivät tarkempia tietoja asumisestani, työpaikastani ja lainoistani. Hakemus lähti eteenpäin ja seuraavana päivänä tulikin kaksi tarjousta lisää.

Ensimmäinen tarjous oli paljon pienemmälle summalle kuin mitä hain. Ilmoitin tuohon paikkaan että poistavat hakemukseni.
Toinen tarjous on reilulle puolelle kokonaisvelkasaldostani. Siitä tulee lomakkeet kotiin, katson ne läpi vaikka uskoisin jättäväni tuonkin lainatarjouksen käyttämättä koska se ei kata kaikkia velkojani.

Sen ensimmäisen tarjouksen peruin, otin yhteyttä tarjonneeseen yritykseen ja kiitin kauniisti ja kieltäydyin. Korko oli liian kova.

Lainahakemus on vetämässä kahdessa pankissa. Odottelen vastauksia. Toisessa (S-Pankki) kestää jopa kaksi viikkoa, ilmoittavat kirjallisesti. Aika pitkä aika mielestäni. Tosin mainostavat lainojansa niin aggressiivisesti joka paikassa että hakemuksia varmasti on PALJON.

Itselläni ei ole niin kiirettä tämän suhteen. Joka kuukausi kuitenkin velat kuitenkin lyhentyvät jos vain suunnitelmassa pysyn, eikä aivan välitöntä hengenhätää ole. Olisi vain nättiä saada koko paketti yhdellä kuukausittaisella laskunmaksulla hoidetuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *