Työlomalla

Pientä raapustelua tähän.

Work & Holiday liitetään kai useimmiten Australiaan työ&loma-viisumiin. Itse en ole siellä päinkään, en kyllä kotonakaan. Nautin tällä hetkellä vapaasta viikonlopusta työn merkeissä. Tai työviikonlopusta vapaan merkeissä. Tai siis..

Yksi lisätöideni tuoma herkku on se että se työ ei aina työltä tosiaan tunnu. Nyt pääsin viettämään mukavaa päivää jonka aikana olen syönyt hyvin ja nauttinut vapaa-ajan aktivitiiteista. Mistään en ole maksanut itse sentin latia. Yön vietän hotellissa ja aamulla lähden kohti kotia. Myös matkat ovat ilmaiset. Ei tämä ole ensimmäinen kerta kun työmatkalla olen mutta tämä eroaa jonnin verran perinteisestä työmatkailusta; kokoukset, tapaamiset, koulutukset ja sen sellaiset loistavat poissaolollaan. Toki työpanosta tarvitaan mutta se tapahtuu koneella ja vasta vähän myöhemmin. Tai sekin riippuu. Alunperin homma oli työteliäämpää, nykyään se menee aika rutiinilla ja olo on kaikkea muuta kuin työllistetty.

Onnen avain?

 Olen ollut koko päivän yksin, kiertänyt erilaisissa paikoissa. Tämä on aika hauskaa. Breikki kotioloista, ei verota budjettia yhtään eikä tosin kyllä lisääkään kovin hurjasti pelimerkkejä. Koska tällä tiukkisbudjetilla ei kovin usein mitään kaupunkipakoja oteta niin tällainen työn ja vapaan yhdistelmä on aivan valtavan loistava kompromissi! Valotettakoon tätä nyt niin että sain aivan itse päättää ajankohdan ja suurilta osin muutkin päivän sisältöön vaikuttavat tekijät, ruokailuista lähtien. Työtä olisin voinut tehdä enemmänkin mutta päätin asettaa limiitin siihen että en jää tappiolle vaikka matkustan toiselle puolelle maata ts että en rehki rehkimisen vuoksi tehdäkseni rahaa, vaan juuri sen verran että jaksan nauttia ajastani. Lisäksi asetin tavoitteen että en kuluta rahaa mihinkään. Yhden kahvin ostin, sitä ei korvata mutta kaikki muu kyllä mitä olen tehnyt.
Voi olla että kerron tarkemmin tästä kuviosta, siihen liittyvä teksti on ollut olemassa jo jonkun aikaa ja aiheesta olen pitänyt omaa blogiakin vuoden verran. Tästä oli pientä puhetta erään ihmisen kanssa että olisi vieraspostausta tehnyt, mutta siitä on jo aikaa. Ehkä laitan itse ilmoille pian tästä lisätyöstä jotakin.

Kun hetken on poissa kotoa niin taas saa aivan uuden boostin jatkaa siitä mihin on jäänyt. Nyt pitäisi keskittyä miettimään toukokuuta ja mahdollisia projekteja kesäksi. Huhtikuu alkaa näyttää aika selkeältä ja tavoitteiden katsaus on kohta edessä.

2 ajatusta aiheesta “Työlomalla”

  1. Tein nyt niin että ajastin noista hommista kertovan postauksen niin että se julkaistaan klo 18 tänään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *