Toukokuun tavoitteiden katsaus

On aika heittää toukokuulle hyvästit vaikka tässä vielä viimeisiä tunteja vietetäänkin. Katsotaan kuinka kävi. Tavoitteet löydät täältä.

1. Lisäansioita 350€ käteen.
Hiljaisempaa aikaa odotin täksi kuukaudeksi ja alensin lisäansioiden tavoitteita edelliskuulta. Kävi kuitenkin niin että tavoite ylittyi. Tähän suurimpana tekijänä oman työn ylityötunnit joita kertyi ihan mukavasti. Viitenä päivänä tein kuitenkin oman työn lisäksi myös muita hommia. Mainostuloja en ota tässä huomioon, aiheesta lisää kesäkuun tavoitelistauksissa.
Kuukauden lisähommien arvioitu netto 523,50€. Maltillinen arvio ylittyi kivasti.

2. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Tämä epäonnistui täydellisesti. Osittain siksi että olen ollut koko kuukauden lapsen kanssa ja jääkaappi on ollut tavanomaista useammin vailla täydennystä. Enemmän osittain siksi että hellepäivien aikana tuli ostettua useana päivänä jäätelöä vaikka mitään muuta en ostanut. Kulutusvapaiden päivien määrä jäi seitsemään. Vuositasolla olen kuitenkin vielä tavoitetahdissa ja nykyisellä systeemillä 120 ostovapaata päivää tulee vuoden loppuessa täyteen.

3. Lisätyöasiaan selko.
Tämä asia on selvinnyt. Tärkein ja säännöllisin lisätyö tulee jatkumaan toistaiseksi. Saan edelleen panostaa tähän sen verran kuin jaksan ja koen tarpeelliseksi. Oikein hyvä että asia selkeni, tätä onkin pohdittu pari kuukautta että miten työpaikan käy.

4. Vähintään 10 tavaraa myyntiin.
Tämä ei onnistunut. Tavaramyynti ei ole ottanut tuulta alleen. En kuitenkaan kokonaan lakaissut asiaa penkin alle vaan todella aktivoiduin huutismyynnissä. Listasin neljä tavaraa, yhden sain myytyä. Uskon että tämä oli nyt vihdoin se alkusysäys tavaran myymiselle. Lapsen leffoja ja joitain leluja odottaa uutta omistajaa, omia romuja kaapeista kyllä löytyy myös.

Toukokuu oli kokonaisuutena hyvä. Olen viettänyt aikaa enemmän kotona lapsen kanssa kuin pitkään aikaan mikä on tietenkin vain hyvä. Kotona oleminen on saanut aikaan positiivisiakin vaikutuksia. Suursiivouksia on tehty ja tavaran karsimista on harrastettu huolella. Miten paljon löytyykään rikkinäistä ja kierrätyskelvotonta tavaraa ja vaatetta kun vain penkoo huolella kaappeja.. Tätä urakkaa jatkan kesäkuulla eikä siitä mitään varsinaista painetta nostavaa tavoitetta edes kannata tehdä.

Huomenna kesäkuun tavoitteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *