Toukokuun tavoitteet

1. Lisäansioita 350€ käteen.
Sellainen kutina on että tämä kuukausi olisi rauhallisempi lisätienestien suhteen, ja muutenkin. Jotakin on jo sovittu mutta kauas jää tuosta kolmesta ja puolesta sadasta. Hienoa olisi jos passiivisemman puolen lisätienestiä alkaisi tulla enemmän, lähinnä blogituloista mutta myös parista muusta paikasta. Lähestyvä kesä tekee sen että ulkohommissa menee enemmän aikaa ja kelien salliessa siellä mieluusti onkin.

2. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Tämä on tuttu juttu. Vuoden aikana pyrin saamaan 120 kulutusvapaata päivää jolloin raha ei liiku minulta muille. Turhimpien ja spontaanien ostojen vähentäminen ja esim. kauppareissujen ketjuttaminen tärkeimpänä näkökulmana tässä.

3. Lisätyöasiaan selko.
Jatkanko lisätyötä edelleen toistaiseksi voimassaolevalla sopparilla vai joutuuko sen lopettamaan? Selvinnee nyt toukokuun aikana. Jos joudun lopettamaan, suunnitelma tilalle.

4. Vähintään 10 tavaraa myyntiin.
Nyt on aika jo toteuttaa tämä. Vähintään 10 tavaraa myyntiin. Ei voi olla vaikeaa koska suurin osa myytävistä odottaa kaapissa lajiteltuna. Jotenkin tuo myynti-innostus on lopahtanut ihan täysin. Tuota rahaksi muutettavaa tavaraa kuitenkin on olemassa ja nyt on ryhtiliikkeen aika tällä saralla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *