Toukokuun lisäansiot

Huhtikuu on jo kaukaista menneisyyttä ja on vaikea tavoittaa sitä jaksamisen tilaa enää. En ollut kotona siis juurikaan. Nyt kun olen, en haluaisi vaihtaa kyllä enää samaa määrää vapaa-aikaa muihin juttuihin.

Aivan valtavat lisäansiot tulevat lähes täysin keikkatöistä. Kolmen eri työnantajan keikkahommat työllistivät kaiken muun lisäksi yhden kokoaikaisen työn verran. Kyllä noita rahoja odotettiin! Nämä jäänevät lisäansioiden suurimmiksi ainakin nykyisellä tiedolla. Isolle osalle rahasta oli käyttöä jo tiedossa joten todellakaan mistään täysin löysästä rahasta ei ole kyse.

Kakkostyö rullaa omalla painollaan tuoden suunnilleen saman verran joka kuukausi. Pieni lisä jota voi ja uskaltaa odottaa. Plussarahaa tuli kymppi kerryttämään jouluostoksia. Näihin ei kajota ennen joulukuuta.

Lahjakortteja tuli kolmesta paikasta. Tuttu ja turvallinen YouGov antoi 30€ lahjakortin, ostosten skannauspalvelu Nielsenistä otin 10€ lahjakortin viimeisillä pisteilläni. Aion nyt lopettaa Nielsenin käytön koska en ole talouden ainoa joka ostoksia kotiin nykyään tekee, mutta olen ainoa joka on yhtään kiinnostunut piippailusta. Neljä vuotta on skannailtu, ehkä joskus jatkan tuon puhteen parissa.

Uutena kyselypaikkana kokeilussa oli M3Panel. Tämä yllätti sillä miten nopeasti ensimmäisen lahjakortin sai laittaa tilaukseen. Kuvio oli tuttu eli 10€ lahjakortti valitaan Gogiftin (ent. Presentcard) valikoimasta ja se sitten lähetetään postissa kotiin. M3Panel tarjoaa sekä nettisivun jota kautta kyselyjä voi täyttää että mobiilisovelluksen jonka avulla voi tehdä noita kyselyitä silloin kun se parhaaksi itselle sopii. Tuossa on parasta se että Yougovin tapaan jos saat kaverin liittymään paneeliin ja täyttämään pari kyselyä, saat itse kiitoksena lisäpisteitä. Tuon ensimmäisen lahjakortin saamiseen täytin toukokuun aikana itse tarvittavan määrän kyselyjä.

Seuraavat lisäansiometsästykset ovat jo kovasti käynnissä. Kesäkuun pottia tulee kasvattamaan lomarahat joiden tarkka määrä on vielä vähän mysteeri. Toki sitä ei ennen ensi kuuta tarvitsekaan tietää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *