Toimintasuunnitelman hiomista

Aiemmin mietin sitä jos ottaisin lyhennysvapaata asuntolainastani että saisin maksuvaraa enemmän turhien lainojeni lyhentämiseen. Muutan suunnitelmaani siten että lykkään lyhennysvapaan pyytämistä toistaiseksi. Sain yllättävän ja rahakkaan työvuorosuman sovittua lisätyöhöni. Toteutuessa saan tuosta toukokuun lopulla sellaisen kivan potin että melkein maksan käyttölainan kokonaan sillä pois, eikä kesäkuulla tulevia lomarahoja tarvitse läheskään kokonaan lainan nollaamiseen käyttää.

Dinersin erä maksettu, katsotaan tosiaan loppukuusta mikä tilanne noiden kaikkien suhteen onkaan.

Suunnitelmat elävät ja muuttuvat, ja voi jo viikon kuluttua taas olla vallan eri meininki, mutta tällä hetkellä näillä mennään.

4 ajatusta aiheesta “Toimintasuunnitelman hiomista”

  1. Kuulostaa hyvältä! Tsemppiä duuneihin. Lisätienestit tuo mukanaan kuitenkin myös haasteita! Aikataulujen ja jaksamisen näkökulmasta ainakin.

  2. On ihan totta että lisätyö tekee helposti ahneeksi, ja sitä on vaarassa polttaa liian reippaalla liekillä kynttilää molemmista päistä.
    Tällä kertaa on onneksi sellainen tilanne että varsinaisesta työstä on monta päivää vapaata, joiden aikana sitten ahkeroin toisaalla. Tuplavuoroja millekään päivälle ei siis tule.
    Toki pitää sitä vapaatakin olla, myönnetään, mutta en viitsinyt kieltäytyä tästä kun jo aiemmin piti torjua työvuoroja.

  3. Missä on tykkäysnappula? 😉 Hienoa, että on eläviä suunnitelmia ja monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa niitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *