Tavoiteaika ulosoton päättymiselle

Tein laskelman siitä milloin ulosottoni voisi päättyä. Palkkaani tuskin mitään merkittäviä muutoksia on tulossa joten pystyn ennakoimman ulosmitattavan summan olevan kuukaudessa noin 650€.

Tähän kun lasken lomarahasuoritukset sekä aiotun kuukausittaisen lisälyhennyksen, olen jo hyvässä vauhdissa laskutoimitusta. Lisälyhennykseksi laskin 330€, sillä se on sekä kohtuuden rajoissa että taulukkomaksujen puolesta sopiva.

Lyhennystahti olisi siis öbauttiarallaa 980€/kk. Ja kesäkuussa 1000€ lomarahoja. Miinus taulukkomaksut.

Näillä spekseillä suunnittelen olevani ulosottovelaton 9-10/2022. Ei paha. Tästä hetkestä vuosi eteenpäin, ja monikin asia voi olla erilailla ja rahaa voi tulla yrityksestä enemmän, tai velka on voitu maksaa ulosottoon edullisemmalla pankkilainalla tai mitä vain. Laskennallista tavoitetta haluan kuitenkin puskea alaspäin ja laitan välimallin tavoitteeksi 6/2022. Ultimaattisesti aion kuitenkin saada ulosmittauksen päättymään ennen kuin 18kk sen aloittamisesta on kulunut että välttäisin pitkäaikaisen ulosmittauksen maksuhäiriömerkinnän.

4/2022 on loppumassa Nordean laina. Nyt jos vähän herkuttelee ajatuksella niin 980€/kk + 152€/kk kun lakkaa juoksemasta niin sitä olisi yli 1100€ enemmän kassavirtaa lompakossa. Hullua. No, ajatella saa ja herkutella saa. Tuonne vielä hetken matka kuitenkin.

Omalla palkkatyöllä en tavoiteaikoja saavuta kyllä. Täytyy ottaa kaikki keinot käyttöön. Suunnitelmia pääkoppa onneksi täynnä. Ensi kesälle, syksylle jne. Olisko tämä joulu ensimmäinen kun Veli lähtee pukittamaan rahan toivossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *