Tammikuu – velka numeroina

Chuck Norris on kova jätkä. Chuck Norrisilla ei varmaankaan ole velkaa sillä velka ei kestäisi elää pelossa. Chuck Norrisista ja typerästä huumorista nauttiville suosittelen Chuck Norris facts -sivua.

Koska osaan kierrepotkun vain kohtalaisesti, en pysty suoralta kädeltä lähettämään kaikkia velkojani Maata kiertävälle radalle, mutta olen yrittänyt pitää joulukuun vauhtia velanmaksussa yllä.

Aiemmin kirjoitin ylinopeus- ja parkkisakoista jotka sain. Damn! Vieläkin jurppii. Nämä kun oleellisesti vaikuttivat tämän kuukauden tilanteeseen.

Latasin kaiken minkä uskalsin Visalle. Kyllähän tuo kivalta näyttää, ei siinä mitään. Tavoitetahtikin menee rikki kun ei tuota velkaa enää pitkäksi aikaa jää.

Mutta, tässä luvut.

Visapiirakka alkaa kivasti täyttymään vihreällä! Vaikka ei tuo kyllä muutu oikeassa tahdissa, nythän siinä pitäisi olla neljäsosa enää punaista. Ehkä se muuttuu jotenkin summittaisesti..
Velkaa suli 803€ ja tulos on hyvä, oikein hyvä. Ensi kuussa saavutetaan taas uusi tuhatluku kun kulutusluottovelan saldo alkaa enää nelosella!

4 ajatusta aiheesta “Tammikuu – velka numeroina”

  1. Säästämisestäkin voi tulla tapa tai jopa addiktio. Mitä enempi on käyriä, piirakoita ja muita härpääkkeitä seurattavana, sen hauskempaa on ja sitä ahneemmin panee lantin piiloon aina kun voi.

    Sitten kun alkaa plussaa tulla, se se vasta lystiä onkin…

  2. samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, pennin venyttämiseen voi jäädä koukkuun. Itse ainakin olen jäänyt. Tosin tällainen riippuvuus ei ehkä ole pahasta……

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *