Takapakkia taas.. (Päivitetty 7.5.)

… nimittäin nyt on aivan satavarmaa että Diners vinkuu seuraavan kahden viikon aikana. Lisäksi on aivan mahdollista että joudun ottamaan käyttöön lyhennyksen ainakin Visalta. Kerpele että ottaa päähän.
Kyse on sellaisesta, että kahdesta palkasta jäi tulematta yhteensä 400€ minulle kuuluvaa rahaa työstä jota helvetti vieköön niska limassa olen raatanut. ”Ai oho, eikö ne nyt tullutkaan” oli vastaus varsinaisesta työpaikastani kun kiukussa soitin asiasta. Toisesta paikasta sanottiin että palkanlaskijalle ilmoitetaan että rästissä olevat maksut laitetaan huhtikuun lopussa maksuun (maksuja rästissä pidemmältä ajalta, no ei tullut huhtikuun lopussa sitten, ei..). Kun tieto palkanmaksusta tuntuu unohtuvan yhdelle tietylle työpöydälle eikä mene palkanlaskijalle asti, ei ole ensimmäinen kerta.

Kaiken piti olla hyvin koska 400 euroa on iso raha kahdelle viikolle oikeastaan pelkästään juokseviin kuluihin. Nyt sitten ostankin ruokaa luotolla. Näin. Tilanteen ärsyttävyyttä lisää se, että toukokuun lopulla on se isompi rahapotti tulossa ja kaikki on oikeasti varsin hyvin.

 Päivitystä 7.5.:

Sain toisen noista puuttuvista palkoista, isomman, tililleni! Kannatti huudella perään, on ne oikeudet velkaisellakin 🙂 Sain pari laskua maksuun, käyttölaina 1:sen ja internetin. Tilillä rahaa ehkä juuri sopivasti että pärjää palkkapäivään asti ILMAN LUOTON KÄYTTÖÖNOTTAMISTA!!!

12 ajatusta aiheesta “Takapakkia taas.. (Päivitetty 7.5.)”

 1. Heips! Itse olen Masterin maksamisen jälkeen hyödyntänyt sitä juuri tällaisissa tilanteissa. Jos tiedän, että tarvitsen vielä 150€ ja palkkaa tai palkkiota on tulossa vielä se vaikkapa 200, niin otan "pikavipin" omalta luottokortiltani. Lähtökohtana tulee kuitenkin olla, että se maksetaan kokonaan pois heti kun rahat on tilillä, että laina on koroton.

 2. Hei!
  Tässä hyvä aivopähkinä itselle; uskallanko pitää mitään luotollista tiliä sen jälkeen kun urakka alkaa olla hyvällä mallilla? Pystynkö tulevaisuudessa(kaan) käyttämään näitä korttien ominaisuuksia kuten niitä kuuluisi käyttää, vai onko tarkoitus ohjata elämä sellaisille raiteille että tätä hätävaraa olisi omasta takaa..

 3. Itse toivon kovasti, että kesäkuusta eteenpäin osaan vain maksaa Visan pois ja joskus sitten kenties käyttää luottokorttia vain niin, että sen voi korottomasti maksaa pois. In my dreams…

 4. Huomio kaikille lainan hakijoita!!
  Hei ,
  Tarvitsetkolainaa?
  Oletko kiinnostunut saamaan tahansa lainaa? Oletko taloudellisesti huolissaan ?
  Jos kyllä ​​, ota nyt yhtiön kautta sähköpostitse osoitteeseen : klarabannyfinance@gmail.com :
  Olemme palveluksessanne .
  Ystävällisin terveisin,
  Klara Banny
  Manager Yhteistyössä

  Yhteystiedot : klarabannyfinance@gmail.com : teidän laina tänään , olemme palveluksessanne .

 5. Huomio kaikille lainan hakijoita!!
  Hei ,

  Tarvitsetkolainaa? Oletko kiinnostunut saamaan tahansa lainaa? Vai oletko taloudellisesti huolissaan ? . Onko sinullavelkaa maksaa pois ? Annamme lainaa tahansa päinmaailmaa . Meidän lainan korot on 3% kumoaa kanssaneuvoteltavissa kesto sijainnista riippumatta tai luottokelpoisuuden . Saada lainaa tänään Ota meihin yhteyttä Yritys Sähköpostiosoite osoitteessa : klarabannyfinance@gmail.com

  HUOM: antaa ulos vähintään 500,00 Yhdysvaltain dollaria / EURO enintään 50,000,000.00 Yhdysvaltain dollaria / euro jne. Laina Pyyntö on esitetty Yhdysvaltain dollareissa tai euro, sekä muuta käytettyä valuuttaa.

  Kiinnostuneet lainan hakijoita ovat täyttäälainahakemuksen alla oleva lomake hyväksyttäväksi ..

  ( Lainanottajat TIEDOT )
  Koko nimi : ………………….
  IKÄ ………………………..
  SIVIILISÄÄTY ………………
  Yhteystiedot Osoite : …………….
  Maa …………………….
  Valtion ……………………
  Puhelin : ……………………..
  Sähköposti : ……………………..
  Ammatti : …………………
  Kuukausitulot : …………………….
  Uskonto : …………………………
  Next of Kin : …………………..
  (Laina TIEDOT )
  Määrä tarvitaan Laina : ……….
  Laina Kesto : ………………
  Collateral : …………………
  Oletko hakenutlainaa ennen ? …………………
  Mode takaisinmaksu : kuukausittain tai vuosittain ? ……………
  Puhutko tai kuulla Englanti ? …………………………………….

  Kiitämme odotamme nopeaa reagointia

  Ystävällisin terveisin .
  Klara Banny

  Tarvitset lainaa ? Get Back Fast For Processment .

 6. Hyvää päivää

  Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan, jonka korko on 2%, budjettiisi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä osoitteeseen (adrianbay0008@gmail.com)

 7. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen lainan, yrityslainaa ja joulua ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

 8. Hyvää päivää

  Tarvitsetko lainaa kaikkiin tarkoituksiin? Onko sinulla taloudellisia ongelmia? Bridge Finance taataan tarjoamalla rahoituspalveluja asiakkaille edullisella korolla. Lainamme ovat yksinkertaisia ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa budjetin 2 prosentin korolla budjetissasi. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä nyt (bridgecoparate@gmail.com)

 9. Tämän tarkoituksena on ilmoittaa suurelle yleisölle, että annamme tällä hetkellä lainaa taloudellista apua tarvitseville ihmisille alhaisella 3 prosentin korolla. Jos olet kiinnostunut lainan hakemisesta, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja: Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com Mobile / Whatsapp KANADA: +1 (204) 410-2623

 10. Hei, Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

 11. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus – Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa – Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus – saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko – kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu – saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *