Syyskuun tavoitteet

Kuva iosphere

Tavoitteita alkaneelle kuukaudelle.

1. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Tarvitsen tuon keskimäärin 10 rahavapaata päivää kuukaudessa että olisin kolmasosan vuodesta käyttämättä rahaa. Olen vuosivauhdista vielä jäljessä, toivottavasti kuitenkin edes tuo kymppi tulisi täyteen.

2. Kodin parannuspuuhien hintatietoisuus.
Mitä halvemmalla pääsen, sen parempi. Aloitan katon maalausta eteisessä ja etenen olohuoneeseen jossain vaiheessa. Remontoimis- ja korjauskulut lähtevät helposti lapasesta ja pieniin juttuihin voi upota nopeastikin rahaa. Tämä on sellainen juttu missä tarvitsen erityistä itsekuria ja haluan laittaa KAIKEN ylös helposti havainnollistaviin kaavioihin. Muuten unohdan ainakin puolet todellisista kuluista ja reteilen sitten superhalvalla pintaremontilla.

3. Lisätyöt jälleen suurennuslasin alle.
Jos ”pääsivukeikka” alkaa viemään enemmän aikaa, tarvitsee kokonaisuutta pohtia jälleen. Jätänkö joitain muita juttuja pois vai ainoastaan vähennän niitä? Mikä taloudellinen vaikutus eri vaihtoehdoilla on? Tämä vaatii pohtimista ja tavoitteeksi asettaminen todennäköisesti tarkoittaa että kuukauden aikana tulee postaus ”näkökulmia lisätöistä 6”.

Lisäksi täytyy pitää huoli että tiedän mihin kuukauden aikana tulevat lisätyöpalkat kuluvat.

Sivu saa muuten uutta ilmettä tässä lähipäivinä ja muutostyö voi aiheuttaa hetkellistä sivun katomista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *