Syyskuun katsaus

Kuva: iosphere

Aika katsoa syyskuun kulkua.
Kuukauden tavoitteet onnistuivat seuraavasti:

1. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.
Tämä tuntui taas tässä kuussa vaikealta. Olin niin paljon menossa että useana päivänä ostin esim. sämpylän pikalounaaksi enkä muuta. Sain kuitenkin puserrettua lähemmäs vuositavoitetta saamalla kasaan 11 rahavapaata päivää.


2. Kodin parannuspuuhien hintatietoisuus.
Jokainen käytetty sentti on tiedossa. Kovin paljon rahaa en ole saanut kulumaan, en kyllä katon maalausta kummempaa olekaan vielä tehnyt.


3. Lisätyöt jälleen suurennuslasin alle.
Oman työn lisäksi olen viettänyt tosi paljon aikaa kakkostyön kuvioissa, aivan kuten olikin tiedossa. Syyskuusta poikkeuksellisen teki se että istuin työnteon lisäksi suunnittelupalavereissa ja sen sellaisissa. Tuo kakkostyö tulee haukkaamaan jatkossa suurimman osan siitä mitä lisätöitä teen, siitä ei ole epäilystäkään. Vielä kuitenkin jatkan esim. opetushommia pienellä työpanoksella sekä muita, kertaluontoisempia sivutyökeikkoja. Nämä kuitenkin saavat jäädä juurikin satunnaisiksi, yritetään jättää stressikerroin mahdollisimman pieneksi ettei mukavuus muutu ahdistukseksi. 

Muuta:
Syyskuuta väritti aivan uskomaton kiire. Kuukausi solahti ohi tuplat niin nopeasti kuin mitä yleensä aika kuluu. Kaikki ylimääräinen ajatusprosessi on jäänyt syystäkin vähemmälle ja monesta asiasta (kuten tästä blogista) on ollut pakko karsia. En ole kuitenkaan väsynyt. Olisin jos en olisi karsinut. Paukkuja ei ehkä vieläkään ole miettiä syntyjä syviä, kunhan yritetään mennä positiivisella automaattiasetuksella niin hyvä.

Lokakuun tavoitteet tulevat kohta perästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *