Syyskuu – velka numeroina

Läimäytetään syyskuu tiskiin.
Aiemmin kerroin että tuli taloudellinen ylläri. Sellainen jonka ei olisi tarvinnut tulla, mutta tuli kuitenkin. Siihen tarvitsi satasia, ja tarve oli heti. Ei voi mitään. Toisaalta kyseessä oli niin tärkeä asia että epäröimättä käytin uudesta lainasta osan tuohon tarpeeseen. Siispä lainojen kokonaissumma on suurempi kuin viime kuussa. Viime listauksen jälkeen sekä Dinersilla (maksoin sillä vahingossa kesäloman hotelliyön) että Jotexilla (ostin tarkoituksella) on ollut uutta saldoa, jotka olen jo urakoinut pois niin että eivät nyt taulukossa näy.

Nyt on kuitenkin järjestelty asiat siten, että lainaa on enää kahteen paikkaan. Visa jäi melkein samoihin lukemiin kuin aiemminkin, kaikki loppu on uutta yhdistelylainaa.
Pankki otti osansa lainannostopalkkiona, peräti 150€, joten sekin kasvatti kokonaissummaa kun 6000€ lainasta sai maksettua muita pois vain 5850€:lla. Maksoin myös esimerkiksi ensi kuulla erääntyvät vakuutusmaksut jo etukäteen, tuossakin ehkä vähän meni omat ja lainarahat sekaisin.

Yhdistelylaina lähtee maksuun ensi kuussa, ja sitä myöden kokonaissumma taas laskuun melko nopeaankin tahtiin. Laitan Visalle ylimääräisiä lyhennyksiä ja pyrin maksamaan sen mahdollisimman rivakasti pois.

Olen saanut säästettyä jo muutamia satasia, ja seuraava yllättävä menoerä hoituu säästötililtä. JEE!

Siihen nähden että velkaa edelleen on, enemmänkin kuin viime kuussa, koen kokonaistilanteen huomattavasti tasapainoisemmaksi. Tästä on hyvä jatkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *