Seksikkäät budjetit / Sivuduunia with style

Sivuduunia with style! Lisätyö ja -ansio koskettaa tämänkin blogin aihepiirejä. Tämän viikon linkkivinkissä haluan tutustuttaa lukijat mielenkiintoiseen juttusarjaan joka on osa Budgets Are Sexy -sivuston sisältöä. Itse sivustosta myöhemmin lisää.

Seksikkäiden budjettien Sivuduuni -sarja eli Side Hustle Series on päivittyvä juttusarja lukijoiden sivutöistä. Yleensä listaukset erilaisista mahdollisuuksista lisäansioiden tekemiseen on aika samanlainen. Täällä asia on käännetty ympäri. Sen sijaan että sivun ylläpitäjä kertoisi millaisia mahdollisuuksia lisätyöhön on, sivun lukijat kertovat millaista sivuduunia tekevät. Eivätkä kaikki töistä ole niitä aivan tavallisimpia.
Lukukokemuksena sarjan kahlaaminen on hauska. Se herättää ajattelemaan että mitä tulee rahan ansaitsemiseen, vain mielikuvitus on rajana. Lukija-kirjoittajat eivät ole myöskään asettaneet vaatimuksia kovin korkealle; rahan tarpeessa sitä työskentelee siellä mistä työtä tarjotaan.

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi tehdä töitä urheiluseuran maskottina? Tai makutestaajana? Koekaniinina tai yliopiston lahjoitusvarojen kerääjänä? Kahvilatyöntekijänä tai portsarina? Nämä ja paljon muuta löytyy Side Hustle Seriesista . Julkaisun hetkellä sivu mainosti sarjan osaa numero 47!

Kuva Eric731

Itse sivu, Budgets Are Sexy on jotain kullanarvoista. Kuivakan lätinän sijaan sivun ylläpitäjä J.Money, tai J$, lätkii apujoukkojensa kanssa eetteriin erittäin mukaansa tempaavaa tykitystä.

Oletko maksamassa velkojasi pois? Seksikästä!
Säästätkö samalla? Seksikkäämpää!
Onko seuraava etappi asuntolainan pois maksaminen? Uh, tihkuu seksiä!

Seksikkäissä  budjeteissa henkilökohtaisen talouden nörtit ovat cooleja. Täältä saa jytyä niihin hetkiin jos tuntuu että numeroiden pyörittely ja tiukkisbudjetti on tylsää. J.Money saa äkkiä takaisin kartalle!

Aihepiirien jaottelu on selkeää, voit kahlata halutessasi velkaan liittyviä kirjoituksia, tai valita urakaksi rahan hallintaan liittyvän puolen.

Jos et jo tunne sivua, ole seksikäs ja ala lukemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *