Sain vakituisen työpaikan!

Iosphere sai työtarjouksen.

Sillä lailla. Joskus pari-kolme kuukautta sitten laitoin työhakemuksen vetämään. En edes oikein tiedä miksi, työpaikkailmoitus kai herätti jonkunlaisen mielenkiinnon uutta kohtaan.

Hakemani työ on samalta alalta kuin mitä nykyinen työnikin on mutta aivan erityyppistä siinä mielessä että se fokusoituu sellaiseen työkenttään mitä on nykyisessä työssäni vain murto-osa. Vaihteluna erittäin piristävä ajatus. Oppisi syvällisesti uudenlaisen erikoisalan.

Ongelmana työhakemuksien tekemisessä on se että minulla on jo vakituinen työsuhde. Sekä lisähommat joihin olen enemmän ja vähemmän sitoutunut. Miksi laittaa hakemusta jos kaikki on jo hyvin? No joo, tietysti varasuunnitelmia tarvitaan, mitä sitten tekisi jos en pääsekään kouluun jne…

Hakemuksen jättämisen jälkeen, hakuajan umpeuduttua meni jonkun aikaa, sain kutsun työhaastatteluun. Kerroin haastattelussa elämäntilanteestani ja että en välttämättä ole edes soveltuva haettuun työhön työaikamieltymysteni ja muiden kuvioideni vuoksi. ”Ei hätää, aina voidaan järjestellä jotain” oli vastaus, tai ainakin jotain sinne päin. Haastattelu meni kivasti, olin yllättävän rento vaikka en vielä tähän ikään mennessä ole varsinaisessa työhaastattelussa ollutkaan kuin kerran aiemmin. Naamaani olen käynyt näyttämässä eri paikoissa mutta virallisissa haastatteluissa en ole joutunut ramppaamaan.

Nyt sitten tuli tieto että ”Onneksi olkoon, sinut on valittu työntekijäksi!”. Aha.. Enpä osannut odottaa koska olin itse sanonut että haluaisin vähän toisentyyppistä työaikaa mitä he tarjoavat. Ilmeisesti ammatillinen osaamiseni oli vakuuttanut valitsijat ja työaikoihin liittyvät asiat ovat sivuseikka ja järjesteltävissä.

Nyt täytyy hetki sulatella ja miettiä asiaa. Vaihtaako nykyinen miellyttävä työ mahdollisesti vähintään yhtä miellyttävään? Voisiko sitä saada hetkeksi vaikka virkavapaata ja kävisi kokeilemassa osaamistaan uudessa ympäristössä? Täytyy vielä selvitellä myös palkkaukseen ja muihin etuihin liittyvät seikat ennen päätöksen tekemistä. Ehkä innostun ja varmistun osaamisestani niin että haen muihinkin paikkoihin varasuunnitelmana opiskelujen alkamisen venymisen varalle.. Tässä on nyt käsillä tällainen positiivinen ongelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *