Säästötilanne – syyskuu

Kuukauden säästöpuolen tilannetta tässä

Nordnetin säästötilille, ”Puskuriin” meni sekä 52 viikon säästöhaasteen rahat että pienehkö siirto tilipäivänä. S-Pankin rahastoon kolmisen kymppiä. Nordnetin salkun arvo on normia arvonvaihtelua eikä sinne ole mitään lisätty.

Nyt ei sellaista pomppua tapahtunut kuin viime kuussa mutta olen silti erittäin tyytyväinen tulokseen. Ensi kuussa säästössä on jopa 3000€ ja se on jälleen yksi virstanpylväs omalla matkallani kohti taloudellista riipp.. öh.. järkevyyttä. Riippumattomuuteen vielä tovi menee. Tätä kirjoittaessani huomaan että olen lakannut ajattelemasta säästöjen arvoa elävässä arjessa. Tämä näkyy siten että en esim. kirjaudu Nordnetiin päivittäin katselemaan arvojen muutoksia. En myöskään ole nyt kohtuupitkään aikaan leikitellyt ajatuksella että tarpeen vaatiessa voisin käyttää näitä rahoja johonkin. Ne siis vain ovat tallessa, todellista tarvetta varten karttumassa.

Kolikkokippoa olen keräillyt sen kesäkuisen tyhjennyksen jälkeen. Käteistä olen käyttänyt paljon vähemmän viime aikoina ja kolikoiden kertyminen onkin ollut paljon maltillisempaa kuin vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Sen arvoa en tähän nyt ala laittamaan, katsotaan sitten jos siitä teen vielä omia päivityksiä. Joulukuulle sillä voisi olla joku hyvä kohde mahdollisesti tiedossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *