Säästötilanne – marraskuu

Kuukauden plussaluvut, tässä olkaa hyvät!

Tämä näyttää ihan kivalta. Itselle varsin hyvä tahti ja suoritus.

Nordnetin säästötili kasvoi eniten. Sinne meni yhden suuremman siirron lisäksi edellislistauksen jälkeen viikottain pikkurahasumma 52 viikon säästöhaasteen jäljellä olevia summia mukaillen. Loppuvuoden tämän hetken jäljellä olevien viikkosummien yhteismäärä on enää noin parikymppiä. Nyt on helppo jo katsoa taaksepäin, miten iisiä onkaan ollut säästää yli 1300€ melkein kuin leikin varjolla!
Aluksihan nuo summat menivät tuonne salkun puolelle. Ostin niillä yhtä osaketta ja Superrahasto Suomea, siellä saavat nyt olla. Loppusummia siirryin säästötilin puolelle keräämään.

Vuodenvaihteen jälkeen katson teenkö säästötilillä olevilla rahoilla jonkun oston niin että sinne jäisi sopiva puskuri kuitenkin. Tällä hetkellä taloudellinen tilanne on sen verran vakaa että aivan hätäistä puskurin virkaa voi toimittaa luottokorttikin.

S-Pankin rahastoon on melko salakavalasti kertynyt myös jo hyvä summa rahaa. Bonuksien lisäksi sinne siirtyy kohtuullinen summa rahaa kuukausittain. Sellainen että sen poissaoloa ei huomaa mutta sopivan suuri niin että muutamassa kuukaudessa saavuttaa aina uuden sataluvun.

Tällä hetkellä näyttää siltä että asetettu vuositavoite rikkoutuu sekä käteispuskurin että pitkäaikaisempien säästöjen puolella kirkkaasti. Tätä tietysti toivoikin mutta koska velkapuolikin on edennyt suunnitelmia paremmin niin jotenkin tuntuu silti hassulta.

Miltä ensi kuun tilanne sitten näyttääkään niin voin kyllä olla tyytyväinen joka tapauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *