Säästötilanne – kesäkuu

Katsotaan miten taloudellinen tilanteeni näyttää säästöjen puolella. Alkuviikosta kerroinkin jo että tein velkaan parin tonnin loven ja osaan tuosta summasta käytin säästötilin rahat. Tuo ei kuitenkaan kerro kaikkea koska säästöjä on muuallakin. Tilanteen avaaminen taitaa olla taas paikallaan.

Tästä eteenpäin käytän myös säästöjen esittämiseen taulukkoa.

Vaikka säästötili tyhjentyikin velanmaksuun, laitoin sinne kuitenkin hieman jo takaisin.
Salkku kasvaa itsestään 52 viikon säästöhaasteen vuoksi. Joka viikko siirrän sinne rahaa.
S-Pankin rahastoon lähtee palkkapäivänä pieni summa rahaa ja lisäksi suurin osa S-Bonuksista.
Huolimatta siitä että rahaa kului kesäkuussa aivan valtavasti muuhun, kokonaistilanne säästöissä ei laskenut vaan peräti nousi hieman.

Kuukauden aikana hankin uuden s-alueosuuskaupan osuuden. Tällä hetkellä niissä on kiinni 435€, ensi vuodelle niistä tulee jo kiva tuotto. Toukokuun säästöpostauksessa taisin kertoakin että olen menossa uutta osuutta hankkimaan. Osuusmaksutilille on kertynyt neljännes seuraavan osuuden maksusta, täysi satanen siellä on elo- tai syyskuussa.

Kokonaisuus kulkee mukavasti oikeaan suuntaan. Kun yhdistelylainan olen kohtapuoliin saanut maksettua pääsen nopeammin kasvattamaan näitä lukuja. Vuositavoitteissa on saada säästötilin saldo näyttämään lukemaa 1500€. Se on edelleen helposti saavutettavissa, en epäile sitä laisinkaan. Tosin vauhti jolla sen tavoitan ei ole yhtä nopea kuin mitä olen velkaa maksanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *