Säästötilanne – joulukuu

Vuosi alkaa olla paketissa säästöjenkin puitteissa. Tässä aivan viime päivinä Nordnetin salkku otti damagea jonkin verran. Kuuluu asiaan, sahaavat ylös alas omia polkujaan nuo kurssit. Tätä en mitenkään kauhulla todennut tai ole seurannut mitä tapahtuu ja miksi. Salkussa on sen verran vähän tavaraa että yksittäisen osakkeen tai rahaston kurssin heilahtelu vaikuttaa kokonaisuuteen. Suurempi salkku suuremmalla hajautuksella olisi vakaampi yksittäisten osakkeiden muutoksista mutta onhan se aina ajankin kysymys että näitä heilahteluja tulee. Sieltä alhaisimmasta lukemasta tultiin jo takaisin ylöskin kivasti.

S-Pankin rahastokin on vielä plussalla mutta sieltäkin on sulanut arvoa pois viime kuusta, sinne kuitenkin sain siirrettyä noin 65€ sitten viime päivityksen.

Puskuritilille sain loppumetreillä tuon 1500€ rajan ylitettyä. Toisaalta nyt tuntuu että onkohan se liian suuri summa, riittäisikö tonnikin äkillisiin tarpeisiin.. Ensi vuoden kuvioihin liittyen tätä sitten tulee pohdittua vielä tämän kuukauden aikana kun tavoitteita julkaisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *