Säästötilanne – elokuu

Kuukausi on yritetty taas säästää. Tilanne näyttää tältä.

Viime kuusta on tapahtunut huomattava muutos parempaan päin. Myin paljon tavaraa pois ja niistä sain käteistä jota laitoin sekä S-ryhmän osuuksiin ja rahastoon että Nordnetin säästötilille.

52 viikon säästöhaasteen viikottaiset tilisiirrot jatkuvat. Viimeisen kuukauden aikana tilanne on muuttunut siten että siirrot salkkuun loppuivat ja sen sijaan summa on parina viikkona mennyt säästötilille. Loppuvuoden siirrot menevät kaikki säästötilille. Viikottainen summa ei ole enää suuren suuri koska olen säästänyt sieltä suuremmista luvuista alkaen jos vain tilillä on ollut rahaa, tällä hetkellä suurin ”vapaa” viikkonro on 26.

Ensisijaisimmaksi säästökohteeksi nouseekin nyt tuo säästötili. 1500€ puskuri on tavoite jonka tämän vuoden puolella saan täyteen, mitä nopeammin sen parempi. Ensi kuussa kaiketi tulee kuitenkin huomattavasti rauhallisempi, nyt tuli ylimääräistä rahaa käytettäväksi mutta liikkumavaraa en hirveästi jättänyt ja normaali senttien venyttäminen jatkuu kuten aina. Ensi kuulle vastaavaa ylimääräistä pottia ei ole tiedossa joten säästösummakin on paljon pienempi.

Näin se kuitenkin menee eteenpäin koko ajan ja lopulta on mukava katsella tiliotetta kun puskuri on tavoitteessaan ja nämä kuukausittaiset ponnistelut muisto vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *