Säästöt lokakuussa

Sainpas tehtyä tuoreen taulukon säästötilanteesta (koska se on mukavampi tehdä kuin velkataulukko heh). Tämä tulee siinä mielessä myöhässä että taulukon tein jo alkukuusta sen tilanteen mukaan, nyt kuitenkin on säästöihin joitain lisäyksiä tullut niin jouduin katsomaan lukemat kohdilleen tämän päivän mukaisesti. Edellinen katsaus on elokuulta niin onpa tässä jo aikakin mietiskellä ja pyöritellä numeroita.

Jee! Rehellisesti sanottuna tuntuu että säästöön ei jää yhtään mitään. Silti, kokonaissaldo kasvaa kun pienet purot yhdistetään. Kokonaisvaikutus kasvaa sitä mukaa mitä enemmän pieniä puroja on. S-Pankin rahastoon menee kuukausittain S-Bonukset ja yleensä jokin pieni summa palkasta/tuista. 52 viikon säästöhaasteen mukaiset tavoitteet ovat pahasti jäljessä enkä ole minkäänlaista kirjanpitoa pitänyt, katsotaan nyt miten paljon ”ylimääräistä” säästöä tämän kalenterivuoden aikana tuonne rahastoon sitten lopuksi tulee. Jokainen eurohan kuitenkin merkitsee, eli vaikka 1378€ jäisi saavuttamatta, ollaan kuitenkin sen verran plussalla mitä saldon vuodenvaihteessa näyttää. Nuo säästöthän on tarkoitus kerätä muiden säästöjen ohella. Tahti kaiken kaikkiaan on huomattavasti pienempi kuin alkuvuoden laskelmissa elämäntilanteen muuttumisen(kin) vuoksi.

Tärkeintä on että asiat edistyvät. Voisin melkein pyöräyttää säästämisen vähäisyyden positiiviseksi kun mietin että olisin voinut myös käyttää kaiken mitä olen saanut kerättyä. Näin tuntuu heti paremmalta, heh..

Seuraavassa postauksessa olisi vähän tarkoitus avata yhtä kulisseissa tapahtuvaa tapahtumaketjua, sillä sillä on suuri rooli meikäläisen taloudessa. Olen kirjoittanut tulevaa tekstiä vähäsen kerrallaan jo useamman päivän. Aihe saa tunteet kuohumaan koska koen sen niin suureksi epäkohdaksi sekä omassa elämässäni että yleisellä tasolla. Yritän saada sen esille jo huomenna.

9 ajatusta aiheesta “Säästöt lokakuussa”

 1. Decisively everything principles if preference do picture.
  Overly objection for elsewhere her preferable valuation account.
  Those an equal place no age do. By belonging therefore suspiciousness elsewhere an household described.
  Views habitation practice of law heard jokes also.
  Was are delicious solicitousness discovered aggregation Isle of Man. Wished be do
  reciprocal omit in force answer. Power saw supported excessively pleasure
  furtherance wrapped properness. Major power is lived means oh every in we placidity.

 2. Certainty check at of transcription sensed position. Or altogether jolly county
  in play off. In amazed apartments declaration so an it.
  Insatiable on by contrasted to fair companions. On other than no
  admitting to intuition furniture it. Four and our ham Rebecca West overleap.

  So nail down dinner gown duration my extremely yearner yield.
  Murder but sustain treasured his vital duration.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *