Rahabalanssi

Pysyyko se pystyssä? Kuva täältä

Taloudellinen tasapaino. Kai se on jonkunlaista tasapainoa että kun tili tulee, muuttuu pankkitilin saldo lähes samoihin lukemiin kun kaikki ohjelmoidut maksut ovat lähteneet. Eli se menee.

Vaatii taiteilua että pääsen kuukauden päähän ilman sen merkittävämpiä miinuksia kokonaisuudessa. Seuraava palkkapäivä on odotettu jo nyt. Se suuri rahallinen panostus mistä aiemmin kirjoitin ja jota en enempää avaa tulee vastaan vielä tuolla loppukuusta. Vuorolisät tulevat maksuun kuun vaihteessa, se auttaa kuitenkin ihan hyvin.

Kuukausitavoitteisiin kirjasin lisäansioista täysin absurdilta tuntuvan tavoitteen. Kuitenkin (ei ehkä lopuksi kuitenkaan yllättäen) tilaisuuksia ylimääräisen rahan tekemiseen on kuluvalla viikolla tarjoutunut tosi kivasti. Lisätyötä on tullut tehtyä ja omaan työhöni sain pitkän päivän lisätyötunteina joka mukavasti lihottaa rahapussukkaa. Olen pitänyt kirjaa miten paljon mikäkin työ tuo rahaa nettona, vielä on tavoitteeseen reilusti matkaa mutta olen ansainnut jo kahdessa viikossa sen verran mitä ajattelin todennäköisemmäksi koko kuukauden ajalta. Se on hyvä se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *