Projekti: Somen kunkku

Minulla on uusi projekti. Leikkimielisesti olkoon vaikka Somen Kunkku. Aion seurata miten ihmiset käyttäytyvät ja miten aktiivista seuraajakuntaa sitä voi saada tietyn spesifin aihealueen ympäriltä. Olen valitettavasti valinnut sellaisen aihepiirin joka on kyllä ehkä liian rajattu mutta voipa tuota globaalisti löytyäkin seuraajia. Seuraajat tuovat vuorovaikutusta ja se saattaa ennen pitkää johtaa johonkin mukavaan.

Aloitin siirtämään instagramissa sisältöä omalta henkilökohtaiselta tililtäni harrastetilille ja huomasin että vaikka tili oli käytännössä ilman sisältöä, niin silti samanmielisiä liittyi seuraajiksi.

Tällainen harrastetekeminen ei varmaankaan ilman suurta onnenkantamoista voi monetisoitua mitenkään mutta parhaassa tapauksessa silti jotakin sopivaa voi seurata. Katsotaan. Ja projekteja pitää aina olla. TIedän muutaman ihmisen jotka ovat esimerkiksi käsityöharrastuksen tai autonkorjauksen vieneet omaksi sivukseen ja ainakin on samanmielisille hyvää sisältöä löydettävänä jos ei muuta.

Alla kuva parin viikon jälkeen käytännössä ilman erityisempää omaa tekemistä kuin muutaman kuvan lataamista sopivilla hashtageilla. Tyhjästä on huono lähteä, mutta ainakin sata seuraajaa hassulle harrastesivulle tulee pian täyteen.

 

Somen seuraajamäärä
Parin viikon seuraajasaldo ilman kikkailua, orgaanisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *