Päivän pelastus

Sähköposti kilahti pari tuntia sitten. Anonyymi oli kommentoinut vanhempaan postaukseen, 8 vinkkiä lisää joilla pääset veloista eroon.

Ajauduin lukemaan koko postauksen ajatuksella läpi. Päivän pelastus!!!

Kohta 5 kolahti itseen aivan täysillä.

5. Elä muuta kuin velkaisen elämää.
Jos luulet että tämä tarkoittaa samaa kuin elä leveästi, palaa vaikka tämän blogin alkuun.
Elämä ei ole pelkkää rahaa, eikä se ole siis pelkkää velkaakaan. Että jaksamme tätä velkaprojektia, elämässämme täytyy olla mielekkyyttä ja muutakin sisältöä. Hauska puoli tässä on se että kukaan ei voi sanoa tai määritellä mitä tuo mielekäs sisältö voi olla. Se on jotain joka odottaa meidän sisällä päästäkseen esiin! Se on sitä mitä aiemmin ajattelit toteuttavasi ”sitten kun kaikki on hyvin”.

Voi jummijammi. Edellinen postaukseni oli vuodatusta numerokoukusta johon olen ajautunut. Muutama päivä on kulunut ja tilanne on hieman tasaantunut mutta silti olen jo tänään numeroita pyörittänyt.

Alleviivasin lainauksesta tärkeimmät eli oikeastaan kaiken. Suuri virhe olisi unohtaa kaikki muu elämän sisältö numeroiden ulkopuolella. Olen tehnyt parhaani ja nyt annan asian olla. Se takaa parhaimman lopputuloksen. ((Kirjoitin ensin lopputukoksen ja sehän seuraa jos ei anna muulle mahdollisuutta; elämä pysähtyy ja tukkiutuu.))

Aivan itse omin kätösin naputtelin ohjeen/kohdan numero 5 jonka nyt taas omassa pääkopassani virkistän ja otan käyttöön. Määrittelen itse mielekästä sisältöä elämään ja nautin niistä asioista mitä voin tehdä. Lapsi tuossa vieressä odottaa pyörälenkkiä kun lupasin että kahden sateen välissä mennään välittömästi pyöräilemään. Numeroita turha pyörittää jos vaihtoehtona on mielekäs ajanvietto muksun kanssa. Tämän halusin kuitenkin ensin naputtaa ylös, ensisijaisesti itselle muistiin mutta myös muille huomioksi kuinka kerran hoksaus ei takaa sitä että hoksaus on pysyvä asiaintila.

Hyvä seurata omia jalanjälkiä ja kirjoituksia. Ilman tämän päivän sähköposti-ilmoitusta olisin varmastikin vielä illan aikana viettänyt aikaa samojen numeroiden parissa eläen hyvin tiiviisti velkaisen elämää rahan pyörittelyn pauloissa. Kiitos tuon kommentin ja siitä johtuneen muistinvirkistyslukemisen, lähden tältä istumalta viettämään muuta kuin velkaisen elämää pyöräillen kotikaupungin katuja innokkaan pikkulapsen kanssa. JEEEEE!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *