Päätöksiä

Otan lähes koko summalle lainan pankista, jonka sain vakuudetta korolle 3,8%. Tai onhan se varmaan pari pykälää korkeampi pankin veloittamien maksujen vuoksi mutta kuitenkin. Pankki pyysi ensin henkilötakauksia ja/tai asuntolainan takaajilta myöntymystä velkataakan lisäämiseksi, mutta koska tilanne ei ole akuutti enkä välttämättä tarvitse pankin lainaa, ilmoitin että takaajia en aio käyttää tai heitä muuten vaivata. Konttorinjohtajan luvalla sain lainan kuitenkin ilman ylimääräisiä takauksia.

Ensi viikolla käyn allekirjoittamassa paperit ja todennäköisesti saan naputella maksut menemään eri paikkoihin.

Tuon lainan lyhentäminen käynnistyy kaiketi lokakuussa, ja maksusuunnitelman tein snowballingin mukaisesti eli niin suurella lyhennyksellä kuin mitä tällä hetkellä eri paikkoihin hoidan.

Tarkemman laskelman teen syyskuun listauksissa sitten.

Sillat poltan niihin paikkoihin mistä en halua luottoa enää tehdä. Vaihdan S-Pankin kortin debitiin tai peräti vain bonusta keräävään korttiin, Dinersille toivotan hyvää jatkoa elämään. Klarnaa tai hobbyhallia taas pyrin olemaan vain käyttämättä. ”Pesukonesäästökassa” kasvaa pikkuhiljaa, joten osamaksulla ei pitäisi olla tarvetta ostaa mitään kunhan vuoden vaihteeseen päästään.
Jotexin tilin pidän olemassa, sillä jatkossakaan en verho- ym. tarvikekaupoille lähde fyysisesti, piste.

Tulipa miellyttävä vire tälle päivälle.

3 ajatusta aiheesta “Päätöksiä”

  1. Hienoa! Ps. Hobbarista, Jotexilta jne. saa kaikista tilattua postiennakolla tai laskulla. Ei tarvita tilejä/osamaksuja.

  2. No näinhän se on. Koska kukaan ei ole ajatustenlukija, ei kirjoittamastani voinut ymmärtää sitä että tarkoitin ilmoittavani Hobby Halliin että poistavat minut asiakasrekisteristä, kun taas Jotexiin tällaista ilmoitusta en tee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *