Opiskelijan K-Plussa – 5% cashback!

Olin tänään siirtämässä K-Plussa -sivuilla säästössä olleita plussarahoja käyttöön (tästä myöhemmin lisää) ja näin jotakin itselle uutta. Välilehden nimeltä Opiskelijan K-Plussa!

Tämä tällainen on mennyt kyllä meikältä aivan täydellisesti ohi aiemmin. Miten niin opiskelijan plussa? Miksei sellaisesta ole kerrottu missään, koskaan, ikinä?

Lyhyestä virsi kaunis. Opiskelijana saa päivittäisostoksista 5% bonukset plussat cashbackina eli takaisin maksettavana rahana. Systeemi toimii kuten Plussa-raha muutenkin eli kortille latautuu käyttörahaa vitosen erissä ostoista riippuen. Alla lainaus oranssilta sivulta:

Olen aiemmin kritisoinut Plussa-järjestelmää huonoksi sen vihreään kilpailijaan verrattuna. Vitosen eriä ei minun talouteen kovinkaan useasti napsahtele. Tämä sen sijaan muuttaa asetelmaa erittäin suotuisasti Keskon suuntaan. Päivittäisostoksia ei tule tehtyä niin paljon että mitkään bonukset tai plussat suuria ovat (tiedän, nuo ”lahjat” on jo leivottu hintoihin valmiiksi) mutta näin tulen saamaan suhteessa suuremman hyödyn plussapallosista.

Nyt kaikki korkeakouluopiskelijat hopi hopi hakemaan lisähyötyä tästä!

Oliko joku muu muuten tietoinen tästä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *