Normipäivä… NOT!

Olipa kerran vapaapäivä. Siihen loppui normaalius.

Tartuin tarjoukseen lisätyöstä, puolen päivän homma, puolen päivän palkka (plus vähän km-kuluja), siispä sopivaa ajanviettoa päiväksi. Ei tarvisi koko päivää käyttää, mutta kuitenkin tulisi tehtyä jotakin hyödyllistä. Njoo…

Perkule vie kun tein sen taas. Nimittäin sain ylinopeussakot. Tai tulen saamaan. Peltipoliisi välähti aivan omaa huolimattomuuttani: ajoin pienen mäennyppylän laelle johon kamera oli sijoitettu. Omissa ajatuksissani en huomannut että mäen kohdalla oli alennettu nopeusrajoitus ja tietysti kamera heti rajoituskyltin jälkeen. Onneksi en ajatuksissani ollut huomannut että nopeuteni laski ylämäessä, havahduin siihen kameran välähdykseen. Todennäköisesti ylinopeus tulee teknisen vähennyksen jälkeen olemaan kuitenkin jotain 10-12km/h, eli en usko varoituksella pääseväni. Varsinkin kun olen hiljattain sakot saanut.

Hitto vieköön. Kun asiassa on sellainen seikka että tulee kaiketi kutsu poliisilaitokselle johonkin haastatteluun kun ylinopeudesta on kärähtänyt nyt 3 kertaa kahden vuoden aikana.

Typerintä on se että en edes ole kaahaaja vaan mielestäni maltillinen kuski. Neljästä ikinä saamastani sakosta kolme on tullut niin että en ole huomannut että nopeusrajoitus on muuttunut, sitten on sopivasti tullut kamera tai maija ennen kuin seuraava rajoituskyltti on tullut (ja niitä kylttejähän on aika tiiviisti sijoitettuna). Yksi sakko on tullut tutusta paikasta, missä koin jonkunlaisen aivopierun ja ajoin väärää nopeutta vaikka olisi pitänyt tietää satoja kertoja kohdasta ajettuani se oikea rajoitus.

Voi variksen kivekset. Näin pidetään taloudesta huolta, kyllä. Taloudellista ajoa Velin tapaan. Road rageen eli tieraivoon en alkanut, sentään otin kuvan seuraavasta peltipoliisista joka tuli vastaan. 1-1.

No ei kai siinä. Postia odotellessa.

2 ajatusta aiheesta “Normipäivä… NOT!”

  1. Ei vitsi, todella harmillista. Ehkä ei sieltä tule muuta kuin huomautus… Tai ehkä kuva on huono eikä rekkarista saa selvää. 😉

  2. "Oma vika, pikkusika".. ei voi mitään, vain itseä voin syyttää. Kyllä sieltä maksulappu tulee mutta sellaista se on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *