Nordnetin Superrahasto aloittaa kaupankäynnin – oletko mukana?

Tänään alkaa kaupankäynti Nordnetin Superrahastolla, joka siis on tuo sivupalkissakin näkyvyyttä saanut uusi, asiakkaalle täysin kuluton rahasto. Aiemmin jo uumoilin sinne jotakin laittavani ja äsken tein toimeksiannon. Nordnetin salkussa oli reilu parisataa euroa 52 viikon säästöhaasteen rahoja odottamassa, ja uteliaisuus tätä uutta tuotetta kohtaan on sen verran suuri että päätin kokeilla ja ottaa osaa tähän.

Varovaiselle sijoittajalle tämä on siitä iisi juttu että sekä Nordnetin asiakkuus että tämän rahaston osuuksien ostaminen on täysin ilmaista. Jos säästötililtä löytyisi vaikka sata euroa rahaa, saa sen satasen kokonaisuudessaan laitettua rahastoon koska mitään merkintämaksuja, salkunavausmaksuja tmv. ei mene. Tietysti jos käyttää Nordnetiä vaikkapa osakekauppoihin niin niistä toimeksiannoista menee tietty erikseen määritellyt toimeksiantopalkkiot.

Tämä Superrahasto päätyi nyt siis yhtenä osasena vuoden kestävään säästöhaasteeseen. Vuoden 52 viikon aikana säästämäni rahat kuuluvat pitkän tähtäimen varallisuuden kartuttamiseeni. Vaikka pienestä olenkin aloittanut, on itse aloitus kuitenkin tärkeintä.

Rahastoon pääset tekemään sijoituksesi avaamalla tilin Nordnetiin. Pankkitunnuksilla vain tunnistautuminen ja parissa hetkessä valmista! Nordnetin sivulta löydät lisätietoa rahastosta.

Laitan kuukauden säästötilanteen kun nämä uusimmatkin siirrot ovat rekisteröityneet, S-Pankkiin lähti tänään rahastoon rahaa ja siinä menee päivä-pari ennen kuin näkyy rahastotilillä.

PS: Tänään meni blogissa 80 000 sivulukua rikki, jee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *