Netin markkinapaikoilla voi lyödä rahoiksi!

Tämä on linkkivinkkipostaus.

Löysin jokin aika sitten pari mielenkiintoista blogia. Sivustolla Blogging Away Debt kirjoittaja Jim kertoi tekevänsä ”side hustlena” eli lisähommana tavaran myyntiä. Ei kirpparikaman vaan uuden tavaran. Hän ostaa halvalla ja myy voitolla. Markkinapaikkana hän käyttää Amazonia ja heidän FBA-palvelua (Fullfillment By Amazon).

Käytännössä tuo homma tarkoittaa sitä että ihminen lähettää tavaransa Amazonin varastoihin ja tuotteiden mentyä kaupaksi Amazonin oma järjestelmä hoitaa postitukset. Systeemissä on omia kummallisuuksia, halukkaat voivat tuosta FBA-ohjelmasta lukea netistä lisää.

Tuolta Blogging Away Debtistä tie vei linkin kautta FBA-aiheiseen blogiin,  http://www.onlinesellingexperiment.com/

Blogi käsittelee aihetta tavaran myyminen. Alunperin kirjoittajan tarkoituksena oli käyttää sekä Amazonia että Ebayta. Lähinnä kuitenkin tuohon Amazoniin on keskitytty. Juuri tänään julkaistun toukokuun numeropostauksen mukaan blogin kirjoittaja myi kuukaudessa yli $19 000 edestä tavaraa. Aika hurjaa!

Tällainen uusi luettava on mukavaa vaihtelua. Tuohon Amazon -aiheeseen löysin joskus toisenkin erittäin koukuttavan blogin, harmikseni sitä en saa enää kaivettua esiin. Siinä opintolainainen kotiäiti (muistaakseni) pyrki tuolla tavaran myymisellä rahoittamaan velanmaksunsa.

Uusi luettava on ollut tarpeen siksikin että eräälle suositulle sivustolle kävi puolitoista-kaksi kuukautta sitten jotakin. Päivitykset vain loppuivat kertaheitosta. Jos jollekin ei ole vielä tuttu sivu http://manvsdebt.com/ niin käykää tutustumassa. Vaikka uutta sisältöä ei enää tulisikaan on siellä kosolti ajatuksia herättävää luettavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *