Netflixin kokeilujakso – älä tee näin!

Olen kertonut muutamaan otteeseen että säästelen Netflixin ilmaisjaksoa (1kk katseluaikaa rekisteröityessä) sopivaan ajankohtaan.

Ajankohta on saapunut.

Itse Netflixistä ei sen kummempaa, en aio tehdä arvostelua palvelusta. Sieltähän löytyy monenlaista, toisille enemmän ja toisille vähemmän.

Voin kuitenkin antaa kullanarvoisen vinkin:

ÄLÄ KIRJAUDU TUNNUKSILLASI KONEELLE JOLLA ON KÄYTETTY NETFLIXIÄ TOISILLA TUNNUKSILLA!

Kävin ystävän luona ja laitoin leffan pyörimään. Lähdin melko pian kuitenkin kotiin, ystävä jäi katsomaan elokuvaa. Sain viestin seuraavana päivänä että ohjelma oli kirjautunut ulos jonkun herjausviestin kera.

Parin päivän päästä tapahtuneesta olin kirjautumassa omalta koneelta palveluun kun huomasin herjausviestin ”Olet jo käyttänyt ilmaisjakson”. No enhän ole. Viikon kylläkin. Ja kahtena tai kolmena päivänä katsonut ohjelmia. Höh.

Laitoin chatin kautta viestiä asiakaspalveluun. Jenkkiläinen nainen vahvisti sen mitä olin ajatellut eli päällekkäinen kirjautuminen oli johtanut väärinkäytösepäilyyn. Asiakaspalvelija kysyi että asunko samassa osoitteessa tuon toisen henkilön kanssa sillä vain yksi ilmaisjakso per huusholli on sallittu. Lyhyen keskustelun jälkeen sain palvelun jälleen auki mutta jatkossa katson vain omalta koneelta. Vähälle on jäänyt oma käyttö, en varmaankaan tule tilausta tekemään.

Mukavia katseluhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *