Näkökulmia lisätyöstä 6 – Lisäduuniboogie 2020

Velaton on seurannut Velin lisäduuneja ja side hustleja vuosien ajan. Olen esitellyt useamman sellaisen lisäansaintakeinon mitä olen itse käyttänyt vuosien varrella.

Olen kirjoittanut näkökulmia lisätyöstä mm. seuraavissa

Voisi sanoa että Veli on tehnyt täyden ympyrän ja on ikään kuin aloituspisteessä. Lisätyötä tehdään jotta siitä saadaan maksimaalinen tulo velkojen kuittaamiseen. Noita näkökulmia kirjoittaessa jopa seitsemän vuotta sitten, aloin kuitenkin löytää sellaisen seesteisemmän tilanteen jossa side hustling ei ole tarpeellista vaan mukava lisä ja harrastuksenomainen tapa josta saa eduksi vieläpä rahaa. Ympyrän loppuosa ennen alkua taisi olla tämä ylikuormittuminen ja alipalautuminen / burnout johon ei liittynyt enää edes se rahan ansaitseminenkaan niin paljon kuin vastuu, velvollisuus ja pakko suorittaa. Nyt tehdään taas lisärahaa ja kehitellään tulonlähteitä pitkin kuukautta elämisen sopeuttamiseksi ja velan maksun optimoimiseksi.

Olen siis tehnyt lisärahaa lukemattomilla tavoilla ja varmaan kymmenillä tuhansilla euroilla. Tietoisesti ja harkiten. Iso osa lisäansiolistauksista 2013 alkaen on blogissa luettavissa joskin viime vuosilta listauksia on vähemmän. Mielessä kuplii koko ajan ideoita. Nytkin on kaksi erilaista palvelutuotteen vuokraamiseen liittyvää ideaa joita haluaisin kokeilla. Tulilla on yksi isompi yritystoimintoihin liittyvä asia mutta en viitsi uusia juttuja liikaa aloitella koska aika on nykyiselläänkin kortilla. Tiedän että halutessani teen vuodessa yli 5000€ lisäansiot ilman kikkailua ja euron tavaroiden myymistä. Tämä täytyy kaikki vain valjastaa käyttöön taas. Lokakuun lopulla on tulossa lisäduuniboogien palkkaa noin 700€. Vain koska päätin tehdä muutaman lisävuoron omien töiden päälle ja venyttää työvuoroja ja -viikkoja.

Juuri äsken kävin ostamassa nettimyynnistä saaduilla rahoilla isot pakkaukset vessa- ja talouspaperia sekä paistinpannun. Entinen paistinpannu tai oikeammin sen pinnoite alkoi kuoriutua ruokaan, yäk. Ansaitsimme uuden pannun ja voi että tuntui hyvältä myydä tarpeetonta pois ja vaihtaa se oikeasti tarpeelliseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *