Marraskuun lisäansiot

Marraskuussa melko väsymättömästi työskentelin sen eteen että saan mahdollisimman paljon lisäansioita luottokortin poismaksua varten. Valitettavasti loppukuusta katosi kirjanpidon jalo taito ja sitä kadotusta on kestänyt nyt kolmisen viikkoa. Black Fridaysta alkaa yrittäjällä loppuvuoden hulina ja se laantuu vasta tuossa jouluaaton tuntumilla.

Tavallaan sillä ei ole merkitystä vaikka en jokaista euroa nyt saanutkaan ylös kirjattua sillä käytännössä kaikki on kaadettu S-Visalle tai muuhun lainanlyhennykseen.

Sain ylitöistä, kakkostyöstä, nettimyynneistä ja pienemmistä puroista noin 850€ marraskuussa. Nettimyynnin osuus oli huimat 345€! Tämän ansiosta sain laskettua luottokortin saldorajaa alas jopa kahteen kertaan.

Marraskuun loppupuolella palkkatyössä tapahtui pieni muutos sikäli että alan tekemään säännöllistä pientä lisäpäivystysvuoroa joka tuottaa hieman ainakin muutaman tulevan kuukauden ajan. Koska tämä lisä tulee varsinaisesta työstäni, ohjautuu osa lisäansiosta suoraan ulosottoon. Samalla mahdollisuudet tehdä keikkatyötä vähenee.

Joulukuulta olen paremmin nyt selvillä että mitä ansiota mistäkin on tullut ja siitä tilaston pystyn julkaisemaan heti tuoreeltaan kuun lopussa. Joulukuun lisäansiot menevät täysimääräisesti S-Visalle jälleen. Olen tehnyt siirtoja useita kertoja viikossa, aina kun jostain tulee ylimääräinen rahasuorite oli se sitten kirppismyynti tai budjetin X ylijäämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *