Marraskuun katsaus

Kuluneelle kuulle oli kaksi rauhaisaa tavoitetta.

iosphere viheltelee.

1. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.

Näitä tuli lopulta kasaan 11. Joulukuulle jää vielä loppurutistus että vuoden 120 päivää tulevat täyteen, tuosta on vielä hieman vajaata, siitä lisää seuraavassa postauksessa ja kulutusvapaista lisää aiemmin tällä viikolla tulleessa Älä osta mitään -päivän jutussa.

2. Muuttorumba.

Se on alkanut!
Tavaraa on roudattu niin paljon kuin vain kaiken muun tohinan keskellä ehtii. Suuret mööpelit on vielä viemättä enkä osaa arvioida yhtään koska nukun ensimmäisen yön uudessa pikkukämpässä. Tämä on sellainen muutto jonka ei tarvi ahdistaa koska aikataulu on väljä. Tietysti mitä enemmän tavaraa saa siirrettyä, sen nopeammin asettuminenkin voi tapahtua.
Kovin paljon tuntuu löytyvän kotoa kaappeja ja laatikoita missä sitä tavaraa on.. Huomattavasti enemmän kuin mitä olisin koskaan uskonutkaan. Muutossa on se hyvä puoli että voin viedä uuteen paikkaan vain tarvitsemani tavarat enkä mitään ylimääräistä. Tavaran karsiminen on maksimoitu aivan huippuunsa ja edelleen pyrin päivittäin vähentämään esineistön runsautta joko kierrättämällä, lahjoittamalla tai roskiin heittämällä. Karu totuus on paljastunut jo monen kaapin perukoista; rikkinäistä tavaraa säilöttynä ”varaosiksi” ja ”jos joskus tarvitsee”-tekosyillä höystettynä.

Jouluksi kuitenkin uuteen kotiin!

Muuten kuukausi on taas edennyt huippuvauhdilla. Niin kovin monenlaista sattuu ja tapahtuu elämässäni tällä hetkellä että välillä aivan ihmettelee kaiken vauhtia. Marraskuun aikana sain lopeteltua pari sitoutuneisuutta vaatinutta asiaa ja niistä onneksi vapautuu vähäsen aikaa ja energiaa muuhun touhuun. Marraskuu meni kaiken kaikkiaan nappiin!!

Joulukuun tavoitteita sitten huomenna. Katsotaan mitä toivon vuoden viimeiseltä pätkältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *