Maaliskuun tavoitteiden katsaus

Maaliskuulle oli kolme tavoitetta:

 1. Lisätuloja 600€ edestä.

2. Kulutusvapaita päiviä vähintään 10.

3. Prosenttihaaste käyntiin.

Lisätuloja lähdin hakemaan 600€ edestä sillä ajatuksella että jos edes puolet tulisi todeksi niin hyvä olisi. Kuinkas sitten kävikään? Lisähommia alkoi ilmaantumaan kuin sieniä sateella. Lisäksi yksi aivan uusi työprojekti sai lähtölaukauksen. Tämä uusi juttu tulee työllistämään loppuvuonna kausiluonteisesti tuoden palkan lisäksi aivan uudenlaista (työ)kokemusta.
Pienistä puroista kasvoi maaliskuussakin suuri virta. Kaikki erilaiset lisätyöt tuovat rahaa yhteensä 673,30€!!!!
En todella uskonut että tällainen tulisi onnistumaan mutta näin se vain menee että kun jotakin toivoo ja sille antaa mahdollisuuden, se voi toteutua. Hauskinta tässä on se että kertaakaan en edes tuntenut oloani mitenkään erityisen rasiintuneeksi. Ehkä koska yksi suuri osuus tuli oman työn ylityötunneista ja toinen uuden projektin aloittamisesta, tuttuus ja uuden kiehtovuus helpottivat ansaitsemista. Nyt sitä odotellaan että eri paikat maksavat palkan.

Kulutusvapaiden päivien keskiarvo kuukautta kohden on 10 mikäli haluan että vuoden tavoite 120 päivää toteutuu. Maaliskuussa näiden kokoon saaminen tuntui luontevalta, toki tein töitä sen eteen että tiivistin erilaisten asioiden hoitamista tietyille päiville. Rahaa en käyttänyt 13:na päivänä.

Tuo viimeinen kohta eli prosenttihaasteen käynnistyminen onkin tullut kuukauden aikana esille. Siihen sain aloituksen, pienen sellaisen mutta aloituksen joka tapauksessa. Viimeisen kulutusluoton aikataulua nopeampi takaisinmaksu on alkanut!

Maaliskuu meni nappiin. Huhtikuun tavoitteet huomenna.

2 ajatusta aiheesta “Maaliskuun tavoitteiden katsaus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *