Maaliskuun lisäansiot

Tietyt peruskuviot pysyvät samana kuukaudesta toiseen. Yksi niistä on lahjakorttien saapuminen postin mukana. YouGov ei pettänyt tälläkään kertaa, taas on tullut  60€ lahjakortteina jonka käytän ennemmin tai myöhemmin johonkin isompaan hankintaan muiden lahjakorttien kanssa. Rahana kyselyistä tuli kympin verran joka kiersi Paypalin kautta OP:n säästölippaaseen.
Maaliskuu alkaa lupailla kevään ajan suurempana näyttäytyviä lisätuloja. Keikkatöiden osalta tullaan näkemään kasvavia lukemia, mutta on niiden eteen sitten vaihdettukin vapaa-aikaa työnantajien ajaksi. Oman yritystoiminnan kehittäminen jäänee pienemmälle huomiolle kevään ajan koska olen lupautunut muihin hommiin, ja käy se näinkin. Saan opinnollistettua osaa lisätöistä joten saan tuplahyödyn joka tapauksessa.

 K-Plussarahaa kertyy tasaisella tahdilla. Nyt muutamat vitoset muodostavat jo monta kymmentä euroa, eli saatu hyöty konkretisoituu ja  ajatus pikkupurojen hyödyttömyydestä neutraloituu.
Edelleen siitä voi olla montaa mieltä mikä on kauppojen bonusjärjestelmien lopullinen hyöty, jos bonukset on jo leivottu hintoihin sisään. Jos kuitenkin saman rahan käyttäisi kauppaan joka tapauksessa niin kyllä sitä ennemmin ottaa siitä siivun takaisin kuin on ottamatta.
Minä näen kuukausi kuukaudelta pienemmän joulun ajan ruokalaskun kun jätän plussarahat käyttämättä.

Kakkos- ja keikkatöiden loppusaldo on kiitettävä! Lähes koko summalle on keksitty järkevää käyttöä, osa säästöön ja osa ylimääräisiin lainanlyhennyksiin joita huhtikuulla teen. Pieni siivu matkakassaan tulevia reissuja varten.
Maaliskuu on ollut kiireisin pitkään aikaan. Parasta kuluneessa kuussa on se että enää ei tarvitse maksaa kahdesta eri asunnosta. Jatkossa kuluina on vain yhden kämpän maksut. Jee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *