Lompsa lyönnissä

Well Kept Wallet eli hyvin pidetty lompakko on sivusto joka on nimensä arvoinen.

Picture taken from wellkeptwallet.com

WKW on moniosainen sivusto. Yksi osa on blogi. Voisi sanoa että velkablogi. Paitsi että kirjoittaja Deacon Hayes maksoi omat kulutuslainansa jo. Arvatkaapa kuinka paljon ja missä ajassa?

52 000 dollaria 18 kuukaudessa.

Voi juma.

Onnistumisesta innoissaan mies kehitti kurssin joka on kaikille avoin ja ilmainen. Kurssi ja tarkemmat tiedot löytyvät myös sivuilta, klik.

Audiosuuntautuneet voivat haluta kuunnella WKW:n podcasteja.

Itseäni kiinnostaa eniten blogin puoli. Laitoin sen kirjanmerkkeihin kun törmäsin tietyn artikkelin tiettyyn kohtaan. Tässä jutussa (10 keinoa olla kuluttamatta) ensimmäinen kohta oli niin hulvaton että oli pakko nostaa hattua. Jos ihmisellä on sen verran pokkaa että käskee laittaa luottokortit astiaan, täyttää astia vedellä ja pakastaa astia, olen minä kyllä välittömästi myyty! Tiettyä huumoria ja (itse)ironiaa tarvitaan kun lukee kymmeniä ja taas kymmeniä aihepiirin sivuja. Jotain mistä erottuu. Korttien pakastaminen jääkuution keskelle on erottava asia.

Blogi ei pursua tavaraa. Muutamaan eri kategoriaan jaetut kirjoitukset toki päivittyvät edelleen mutta sisältöön ei huku. Blogin lukee näppärästi läpi.
Jotenkin sitä lukee eri tavalla samankin sisällön blogista jonka kirjoittaja on velkansa maksanut kuin blogista jonka kirjoittaja ei ole velkojaan maksanut.

Hyviä lukuhetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *