Lokakuun lisäansiot

Syyskuussa en tehnyt keikkatöitä palkkatöihin lainkaan vaikka kutsuja tuli joten lokakuulta on keikkatöiden rivi tippunut pois. Hommia tein yritykselleni jota kautta sain päivärahan ja km-korvauksia. Kakkostyöstä vakituinen minimi tipahti tilille, sinnekään en siis suoranaisesti ahkeroinut töitä.

Osa tienesteistäni meni yrityksen tilille joten en niitä tuloina voi huomioida. Vasta sitten joskus jos jotakin palkkana nostan.

Bonuswayn tilille oli tupsahtanut jostakin menneen reissun varauksesta bonukset. Siellä on tullut jotakin lisääkin jo hyväksytyiksi bonuksiksi mutta 15€ on kotiutusraja. Kesän kahdesta reissusta on isompi määrä vielä cashbackia tulossa. Vuosien saatossa sivustoa olen pyrkinyt tehokkaasti käyttämään silloin kun ostaisin joka tapauksessa jotakin. Jos edukkaampi diili syntyy palvelun kautta, niin tottakai sen silloin hyödynnän! Kyselyiden suhteen oli hyvä kuukausi. Kaikki Lahjakortti-sivun paneelit antoivat palkkioita kuukauden aikana. Mielipidemaailmasta otin 5€ Paypal-tilityksen. Raha jää sinne odottelemaan muita vastaavia kotiutuksia, todennäköisesti aika pitkäksi aikaa. YouGovista en jaksanut odotella uutta 50€ lahjakorttia vaan tein töissä ruokatunnilla puhelinta räplätessäni ahneuksissani päätöksen ja klikkailin 30€ lahjiksen kotia kohti. M3Panelista tilasin kaksi 10€ korttia. Pian pääsee puoliso sisustamaan ilmaiseksi Ikeaan 🙂 Vielä tarvitaan palkintorahaa kuitenkin ennen kuin törsätään ne. Cint-paneelikyselyistä Panelisti.com tuotti myös 10€ lahjakortin. Oikein hyvä kuukausi näiden suhteen vaikka kokonaisuus jäikin taas hyvin kohtuulliseksi muutoin.

Joulupöydän antimien hankintaan tuli vain vitonen lisää. Opiskelijan K-Plussa -ohjelma oli loppunut enkä ollut uusinut jäsenyyttäni. Se on itse asiassa vieläkin tekemättä, täytyy tänään se yrittää muistaa hoitaa että saisi lokakuun plussat kymmenkertaisena.