Lokakuun lisäansiot

Kuukausi koluttu loppuun ja nyt olisi lisätulojen lista täytetty. Mennään suoraan asiaan!

Kakkostyö rullaa omalla painollaan ja sieltä tulee rahaa. Piti tulla enemmän, ehkä sitten ensi kuussa alkaisi kakkosella tuo lukema.
Keikkatyötä tein tuohon 700€:ään yövuoroina ja/tai sunnuntaina 32 tuntia. Iso osa palkasta siis vuoro-/haittalisinä. Lisäksi koska kyseessä keikkahommat niin jokaisen vuoron yhteydessä maksetaan lomakorvaukset mikä kuitenkin myös osansa lisänä tekee.

Ajeltu on, km-korvauksia ja pv-rahoja näistä tullut. Tämä on tosi vaihtelevaa, nyt on sattunut hyviä kuukausia ja näitä rahoja on tullut.

Ohjauspalkkio liittyy sellaiseen harrastetoimintaan missä tavallaan valvon porukkaa samalla kun itse harrastan. Tästä ”vastuusta” saa pientä korvausta viikottain. Tilapäinen pikku puro joka lakkaa jossain vaiheessa ennen joulua ja keväästä en tiedä.

Löysin varastosta useita tavaroita jotka ovat pitäneet pintansa monen kirppiskierroksen ajan. Nyt on aika luopua tavaroista jotka kyllä menevät kaupaksi mutta kohdeyleisö on niin kapea että myyntiaika voi olla pitkä. 174,50€ sisältää kolme pientä tuotetta, kaksi isompaa. Kallein myyty tavara oli 100€ arvoinen. Vielä olisi myynnissä 3kpl noin 100€ arvoista tuotetta. Olisi kiva saada niistä edes joku seuraavaan lisätulolistaukseen, kirppismyyntituotto kun on yksi helpoimmista laittaa suoraan ylimääräiseen lyhennykseen kun sitä rahaa on vaikea mieltää omaksi ts. siitä ei ole hankalaa päästää irti velan edessä.

Bonareita tuli tässä kuussa hyvin syyskuun oltua isokulutuksisempi kun perheemme ajeli paljon ympäriinsä.

Kyselypalkkiot toivat pari kymppiä Paypaliin ja sieltä S-Visalle. Tällä hetkellä useampi eri paneeli on lähellä kotiuttamisrajaa, parhaassa tapauksessa Kyselypalkkio -sarake on seuraavassa listauksessa useita kymmeniä euroja! Jos tämä aihealue kiinnostaa niin katso päävalikosta oma sivu (Lahjakortteja helposti), siellä listattuna useita eri paneelimestoja. Linkit suurelta osin affilinkkejä eli joko minä, tai sekä minä että sinä saa pienen hyödyn jos liittyy paneeliin linkin kautta. Sinne olen listannut vain sellaisia mitä olen itse vuosien aikana aktiivisesti käyttänyt ja minkä tiedän että on luotettava toimija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *