Lisäansiot tammikuussa

Pienistä puroista… Näin se taas vain menee. Ensin ajattelin että tuloa tulee vain kakkostyöstä, suhteellisen pieni ja totuttu summa. Sitten tuli tieto keikkahommasta joka tuli nopeasti maksuun. Näillä mentiin ja mukavalta tuntui. Lahjakortteja satelee oikeastaan joka kuukausi kyselyihin vastaamisesta. Peräti 50€ posti taas toi odottamaan kohdennettua käyttöä!
Melkein satasen arvoinen potti lisää syntyi taulukon kolmen viimeisen rivin asioista. Ajoittainen ahkera markkinakyselyihin vastaaminen toi yli 20€ käteistä tilille, opiskelijan plussan ansiosta Keskon plussarahaa tuli säästöön 15€ ja ykköstyön työnantaja yllätti viidenkympin Smartumeilla!

Neljäsataa bonusta normaalien tulojen päälle on tosi hyvä tulos. Tuossa on vieläkin sellaista varaa että joka kuukausi ei oletusarvoisesti olisi noin suuria lisätuloja odotettavissa. Keväästä tulee kiireinen enkä varmaan ehdi keikkaa tekemään ellei koulun kautta saa palkallista harjoittelua jotenkin järjestetyksi. Satasen jos saisi kerättyä läpi vuoden, se on jo merkittävä lisätulon määrä pitkässä juoksussa.

Helmikuu on vuoden lyhin kuukausi ja se kuluu aina nopeasti. Kovin jo kevättäisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *