Lisäansiot marraskuusta maaliskuuhun vol.2

Vol kakkonen rästiin jääneistä lisäansiojulkaisuista. Yksi syy siihen että blogi on jäänyt on se että tämä uusi pohja toi pettymyksenä valtaisan spämmibottiarmeijan. Hallintapaneeli on ollut osin tosi hidas koska botit heittävät spämmikommentteja usean viestin kommenttiosiot täyteen.

Tein juuri optimointia spämmisuodattimien kanssa ja poistin 20 000 roskakommenttia julkaisuista. Vielä jäi 30 000 kommenttia odottelemaan napsuttelua. Sivukin alkaa sitten pyörimään nopeammin kun saan siivottua moskaa pois.

Mutta asiaan. Vuosi 2019 on jo tosi hyvässä vauhdissa mutta lisäansioiden keruu aloitettiin 1.1. tämän vuoden osalta ihan kuten aina ennenkin.

Tammikuulla kävin yhden lyhyen koulutusreissun päätyöni puitteissa josta sai puolitoista päivärahaa verottomasti handuun. Lahjakorttina otin itselleni YouGovista 30€ arvosta hauskuuksia. Plussa-rahat nollaantuivat joulun jälkeen, mutta joulukuun ostoista napsahti hyvä aloitus uudelle keräyspotille.

Helmikuussa tein yhden viikonloppureissun kakkostyön merkeissä, siitä päivärahat. Myin jotain sekalaista tavaraa nettikirpparilla, mm. lapsen vaatteita ja astioita. Tammikuu oli tosi kiireinen ja kaikenkarvaisiin kyselyihin vastaaminen jäi oikeastaan kokonaan. Helmikuulla ruutuaika puhelimella oli ennätysalhainen kun olin melko kiireinen aamusta iltaan, päivästä toiseen ja viikosta toiseen.

Maaliskuun paras potti tuli kakkostyöstä. Tuo korkeampi palkka johtui edelliskuussa tehdystä työmatkasta. Rahalahjan sain kun valmistuin uuteen ammattiin vihdoin. Lopputyön, palkkatöiden, perheen ja kaiken muun yhteensovittaminen oli melko hektistä viimeisten kuukausien ajan mutta se on vihdoin taakse jäänyttä aikaa. Nyt on enää hektistä palkkatöiden ja puuhastelutöiden sekä perheen yhteensovittamisessa heh.. Tonnin lisäansiot joka kuukausi olisi hyvinkin mieluista. Tulevaisuuden visiona kuitenkin ennemmin vaikka 2000€ passiivisesti joka kk.

Periaatteessa lisätöiden tarve on tästä hetkestä lukien hieman vähäisempää sillä olen jälleen päätoimisesti työelämässä. Opiskelujen aikana tein vain osa-aikaista työtä mikä näkyi palkkapussissa aika selvästi. Kuitenkin nykyinen työ jää kokonaispalkassa hieman jälkeen mutta olen saanut tilalle päivätyön ensimmäistä kertaa elämässäni. Toimistotyöaika ei tuo lisiä pöytään joten tätä ”vajausta” on hyvä lisäansioin korvata. Loppuvuoteen mennessä olisi kiva kehittää jokin säännöllinen lisäansainnan keino, nyt kun tiedän että olen vakityössäni aina toimistorottien aikaan. Tästä voisi yrittää tehdä sellaisen optimoinnin kultaisen vuoden!

Sen lisäksi että näitä lisäansionumeroita olen taulukkoon laittanut, niin myös lainataulukot ja säästötaulukot on päivitetty joka kuukausi. Laitan näistä tulemaan päivitykset siten että otetaan edellinen taulukko ja tämän hetken tilanne, ei kuukausittaisia muutoksia. Lainoissa on näin pitkässä ajassa sentään jo jotain muutoksia tapahtunut – ja yllättäen myös lisää lainaa on haalittu usean kymmenen tuhannen verran. Mutta tästä sitten omassa postauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *