Lisää velkaa

No löytyihän sitä, lisää velkaa. Makselin eilen laskuja niin paljon kuin tilillä katetta riitti, muutaman kympin jätin ruokarahaa viikoksi. Laskuja maksellessa jouduin myöntämään itselleni että onhan osamaksuostoksetkin velkaa kun niitä kuukaudesta toiseen maksaa.
Kahteen paikkaan maksan osarilla eriä, Jotexille ja Klarnalle. Jotexilta tilasin eron jälkeen joskus kauan sitten käytännössä kaikki verhot, matot, petivaatteet ym. satunnaiset talouden tekstiilit, joita minulle ei jäänyt nimeksikään. Klarnan tilillä on joitain pieniä ostoksia ja TIETOKONE, joka piti uusia loppuvuodesta. Siinä oli tarjous, että maksut alkavat juosta vasta parin kuukauden kuluttua, käytännössä siis vasta kaksi erää maksettu, höh..

Päivitetty velkalista:

Diners club 744€ (yllättäen tuo ei ollutkaan lainkaan tapissa, limiitti on 2000€)
Käyttölaina 1: 3480€ (tapissa)
Käyttölaina 2: 1106€ (tämä on se mikä oikeasti lyhenee, ollut 5000€)
Visa: 2000€ (tapissa)
Mastercard: 2000€ (tapissa)
Jotex: 50€ (josta maksoin jotain 10€, minimi 5€/kk. Jostain syystä limiitti peräti 600)
Klarna: 499€ (josta maksoin 34€)

Yhteensä 9879€. Tuosta nuo pikkulyhennykset pois, seuraavat laskut tulevat kun tulevat. Näin kätevästi päästiinkin kovin lähelle tuota kymmenen tuhannen rajaa. Tästähän lähtee tuo Jotex todennäköisesti kokonaisuudessaan pois seuraava lasku kun tulee, en ole tuota minimisummaa maksanut kuin parina viime kuukautena, yleensä kuitenkin joitain kymppejä kerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *