Lainat numeroina – toukokuu 2019

Ihan ensimmäisenä sellainen huomio että olin huhtikuun listauksiin jo laittanut toukokuun asuntolainan lyhennyksen – vahingossa siis.

Nyt taulukossa toukokuun lopun tilanne.

Mökkilainaan teimme normaalin lyhennyksen lisäksi ylimääräisen reilun kuukauden lyhennyksen. Jäljellä olevat erät laskeentuvat uudelleen ja seuraavassa taulukossa tilanne on päivittynyt. Mökkilaina on Nordeassa ja palvelu on nykyään niin hidasta että ylimääräisen lyhennyksen toteutuminen ottaa helposti viikon tai yli.

Liiketilan lainaan tuli pieni 100€ ylimääräinen lyhennys. Se ei vielä riittänyt niittämään lainan lopusta yhtä kuukautta pois mutta onpa tässä aikaa. Tätä pankkilainaa ei ensisijaisesti kuitenkaan vauhdilla maksetakaan.

Liiketilan rahoitusvastikkeesta tilasin ajankohtaisen laskelman. Tähän asti olen laskenut velkaosuuden suuruuden suunnilleen, niillä tiedoilla mitä olen saanut. Ensi kuussa tiedän tarkemmin senkin tilan.

Sijoitusasunto lähti nyt rauhaisalla tahdilla liikkeelle. Tämä saa mennä loppuvuoteen näin, kunnes saamme vaihdettua koron edullisemmaksi kun saamme lisävakuuksia muualta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *