Kuun vaihde lähestyy

Ensi torstaina on lokakuun viimeinen päivä. Torstaina tulee perustyön vuorolisät maksuun, ja ennen sitä pitäisi kakkostyöstä tulla myös palkkaa.
Vuorolisiä en ole laskenut tällä kertaa etukäteen, vaikka yleensä tiedän melkein euron tarkkudella mitä on tulossa. Netpostiin ei palkkalaskelma ole vielä tullut, ilmestyy kait maanantaina sinne. Kakkostyöstäkään  en ole ihan varma, ehtiikö tähän maksupäivään vai meneekö marraskuun puolen välin paikkeille.

Ajattelin ensin, että en tee ylimääräistä lainanlyhennystä Visalle, koska en pysty laittamaan sinne kuin muutaman kympin (riippuen mitä palkkaa tulee ja kuinka paljon). Kunnes tajusin että se on jo puolet kuukausittaisesta minimilyhennyksestä, ja pienikin lisä tuo tavoitetta lähemmäs. Minimilyhennystahdilla Visa on kuitattu tammikuussa 2016, nykyisellä suunnitelmalla marraskuussa 2014, ja tavoitteena on heinäkuu 2014. Eli jokainen ylimääräinen euro lyhennykseen tuo maalilinjaa lähemmäksi. Vaikka olen jo lokakuulta maksanut reilusti enemmän kuin minimin, lyhennän lisää jos maksuvaraa jää. Entinen minä olisi varmasti jättänyt lisälyhennyksen jemmaan ensi kuun laskua varten, mutta nytpä en enää toimikaan niin.

Laitan taulukon heti kun palkkatiedot tulevat ja verkkopankista on suoritus Visalle lähtenyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *