Kuukauden suositus tuo esiin jonkun sellaisen brändin, toiminnon tai hankinnan joka voi olla avuksi joko tuomalla säästöä, optimoimalla ajankäyttöä tai muulla tavalla helpottamalla arkea. Kuukauden suositus -tuotteet ovat joko yhteistyössä brändien kanssa tai affiliate -linkkejä sisältäviä. Toki linjaus on se että kuukauden suositus soveltuu blogin aihepiiriin sekä se että minulla on oma kokemus tai kuukauden aikana tulen kokeilemaan, mitä se sitten onkin.

LOKAKUUN SUOSITUS

Aloita puskurin säästäminen vaikka huonoa velkaa olisi yli 30 000€ – Nordnet on luotettava ja helppo työkalu säästämisen ja myöhemmin sijoittamisen välineeksi

Koska oma taloudellinen tilanne on ottanut viimeisen about vuoden aikana takapakkia olen menettänyt puskurirahastoni.

Tavoittelen askelmerkein oman puskurini uudelleen täyttämistä. Yleinen suositus lienee 1000€ ensipuskuri (myös Dave Ramsayn ensimmäinen suositus on tämä) mutta otan tästä ensin puolet haltuun eli kerään 500€ sivuun samalla kun maksan isoa velkataakkaa. Tuntuu nimittäin helpommalta saada se kerättyä kuin tuhat euroa. Katsotaan mikä tilanne on lokakuun lopulla kun kaikesta sisään virtaavasta rahasta jyvitetään oma osuus puskuriin!

Mikäli et vielä ole Nordnetiin tutustunut, niin käy avaamassa tili ja katso / tutustu oppaisiin. Puskuritilin avaaminen ja käyttö äärimmäisen yksinkertaista ja aloittavalle sijoittajallekin homma tehty helpoksi. Itse pysyn vielä säästöpuolella kunnes tilanne tasapainottuu ja velkataakka on pienempi.

”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”